IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
Jutrooo!!
Evo za seznamček: sem se naročila na 3D v Litijo, imam ga pa šele 14.12. Sem upala, da bo kaj prej, ampak važno, da vidimo našo bebico. Sem malo nestrpna zaradi spola, ker me firbca kaj bo
. Drugače je pa cena res 50€, kar se meni zdi zelo ugodno. S seboj imaš pa ključek in ti vse slikce in filmčke kar gor da, brez doplačila
Jutrčka.
Heilie, a bi ti meni pliiiiiiiz povedala, kam si se to naročila, jst bi tudi! Je rekel moj, da časti 3d, ampak 110 eur pri Strahovi mi je kar malo too much.
Drugače vse po starem, ravnokar izumljam jedilnik za kosilo danes, z dragim imava obletnico-4 leta.
Jooooj, kako hitro gre čas, kar ne morem verjeti, da sva že toliko časa skupaj... meni se zdi ful manj.
ZA vikend pa bova šla malo pofirbcat na sejem v Lj, zbiramo ideje za kopalnico, sicer jo imava že izbrano, ampak je draga ful... niti nisva pol nič kaj drugega gledala, pa sem včeraj prav pizdila, da pri vsej izbiri, ki obstaja, nisva nič gledala... na sejmu je pa vse na kupu, še za kakšno kuhinjo in dnevno vrževa uč, tak da fajn.
je pa fuuul lep soooooončeeeeek! Zdajle sfiniširam kavo, se oblečem pa ven na sonček. Sicer je ful mraz, ampak ob takem vremenu res ni za noter čepet.
Lep dan želim vsem!