Hej pozdravljene,
samo da se na hitro pofočkam, ker sem še v službi in ravno čakam na sodelavca, da mu predam delo
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
Dobro jutroo! Spet šteka kot vidim...
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa
Dojenje: meni je skoraj ves mesec teklo melzivo iz dojk, sedaj pa že dva dni nič. Imam takšne joške, kot krava mlekarica. Težke in velike za znoret.
A bi nam moglo že teči? Je to pokazatelj, če lahko kasneje dojiš?
Ne, pomoje je to odvisno od vsake posameznice ali že ima mlezivo ali ne in skoraj ne verjamem, da je t pokazatelj ali bo kasneje mleko ali ne. Sem pa zasledila, da očitno samo meni že to mlezivo ven teče, nobeni drugi. Ima še katera to mlezivo?
Drugače sem pa jaz kupovala že cunjice št.56 dalje, št.50 nič. Čeprav sem nekje prebrala, da naj bi imel HM precej velike bodije in pajacke s št.50. Ali lahko katera kaj več pove o tem, če ima izkušnje? Koliko cunjic št.50 boste vi kupovale/imele? Kaj pa št.56?
Jaz bom v tem ali naslednjem tednu naredila še en obhod po HM in CA, da nabavim še cunjice za iz porodnišnice. Ampak se mi zdi, da kar težko ocenim, koliko mora biti otrok sploh oblečen, da ga ja ne bo zeblo. Glede na to, da je moj PDP 13.3., prav mraz ne bo (upam!) in sem razmišljala, da bi ga oblekla v naslednje: plenička, bodi na dolg rokav, žabice, en pajac (srednja debelost) in en komplet malo debelejši- tukaj ne vem ali bi kar zimskega pajaca ali komplet malo debelejših hlačk+jopice (za zimo), pa še dekico čez lupinico. Kaj menite?
Ali se je katera že kaj odločala, kam bo šla rodit? Jaz še vedno premlevam med Kranjem in Lj....
No lep dan še naprej.