23.11.2010, 09:10
2696
Babe, a boste šle na kak predbožični izlet letos?
O sevede
Moj predbožični izlet bo izlet na Jesenice, kofetek in malčka in potem naprej v Avstrijo in Italijo v šoping
Za drugo pa še ne vem. Po moje da ne
No, jaz pa bom šla letos Vrbsko jezero v praznični podobi (Celovec), če bo pa slučajno polno, pa pol kar v Beljak v lastni režiji. Iz razširjenega razloga sem izbrala bližjo varianto, namen je bil drugače Innsbruck. Lani sem bla na Dunaju, pred tem v Salzburgu. No, pa tud v Ljubljano skočim itak
....
< Sporočilo je popravil naja17 -- 23.11.2010 9:13:48 >

Uglavnem, tole tud mene zanima, če lahko kera o tem na malo krajši način kot je vse napisano, k se meni ne da brat...
srečke,
tudi zaenkrat sedi v maternici-saj še ima čas preobrat,tako da upam na preobrat,drugače pa sem bila razočarana ker sem pričakovala dr pelkičevo delal pa mi je dr
, tam kjer je potem najtežje dol spravit. Pa ne jem tako zelo veliko, manj kot pred nosečnostjo. Se mi zdi, da je krivo, ker se ne gibljem dost. Tako na dan grem na sprehod za 15 - 30 minut, več si niti ne upam, glede na to, da imam predpisan počitek.
Pa še pol tisto pospravljanje
bljak.
...
...razmišljam kaj bi za kosilo ...za enkrat sta v igri musaka z zeljem in bedre... kaj predlagate?
ne me strašit, jaz mam tudi grozen strah pred zobarji...pa meni so rekli, da kao ne boli, da lahko samo malo skeli....jao kaj še mene danes čaka...