Punce, jaz že od 5ih zjutraj bruham kot nora
Včeraj še skakala okoli polna energije in veselja, danes pa bi najraje umrla. Sploh ne mi ne ustavi.. Ko pojem gre vse ven, zdaj sem pila je še to šlo vse ven. Čisto sem že izmučena, brez energije in nevem kaj naredim,da bom v današnjem dnevu vsaj nekaj obdržala v sebi.
Kakšna ideja? :(
O imenih še sploh ne razmišljam. V prejšnji nosečnosti, ki se je končala v 33. tednu sem nosila punčko - Anja Tia. In zdaj o tem imenu sploh ne razmišljam, ona je moj angelček in mi na kraj pameti ne pade,da bi ga ponovno uporabila. Zato sem zdaj rekla,da do konca ne bom razmišljala o imenih, ko bom pa videla moja otročka pa jima bom takrat dala ime.
Bomo vidli kaki navdih bom imela takoj po porodu
Vedno bolj ko razmišljam vedno bolj me je strah nosečnosti in življenja z dvojčki. Zdaj je začetni šok minil in se mi vedno bolj v glavi rišejo vprašanja, če bomo zmogli finančno in prostorno.. No, oba z možem imama redno in dokaj visoko plačo tako,da zdaj kr malo razkošno živima.. Ampak vseeno, stanovanje je malo, vse bo treba preuredit, kupit dvojne stvari, pohištvo.. Novi, večji avto.. Joj,joj,joj... me kr glava boli,ko pomislim na to kaj vse me še čaka.
Hrana do zdaj sem jedla skoraj vse. Edino mesa mi ni pasalo jest, je bilo tu mač prevroče
Zato pa sem lubenicce in breskvic pojedla na toooone
Pol pa sm celo noč hodla lulat zaradi lubenice in mi spet ni pasalo.
Zdaj pa bom vidla, če mi bo še naprej tak slabo in bom cele dneve bruhala, bom tut bol gledala na to, kaj jem.
5ra8 uživaj na morju še za mene.
poli_H ja, vse je blo po naravni poti. In vbistvu sva ugotovila,da noben v družini nima dvojčkov. Niti daljni sorodniki, tako da je bila pri nama res sreča in popolno naklučje
Midva sva povedala staršem 3 dni nazaj. Smo bili ravno na enem skupnem kosilu in se mi je zdela to enkratna priložnost, pa še vsi so me čudno gledali kr vina nisem pila
Da pa so nama napovedali
pa bova povedala po NS, no edino sestra ve.
Najboljšo kolegico sem itak takoj po lulanju klicala, ostalim pa sploh ne bova posebej razlagala, ko bodo videli bodo itak vedli