Dan!
Lep oblačen dan
. Ste se kar razčvekale!
spočetje jaz mislim, da smo mi našo pikico spočeli nekje dva dni pred predvideno ovulacijo, ne vem, ker potem smo športali pa nekje ena ali dva dni po ovulaciji. Bomo videli kako in kaj
. No moja prva pupica pa se je itak rodila 15 dni pred predvidenim datumom, tako da je itak vseeno - pa sem imela dva dni prej še pregled CTG, pa so mi rekli, da so mi datum prehitro nastavli, da še dolgo ne bom rodila, čez dva dni pa smo že imeli
, tako da toliko o pregledih.
spol ja prvič mi je tabela "trofla" in smo res dobili
, tako sem tudi nekako slutla. je pa res, da tudi meni kaže sedaj po eni tabeli
, po drugi pa
. šans pa je res 50%
50%
, tak da ni kaj mimo vsekat. Mam pa tokrat filing, da bo
, sporočim čez par mesecev
.
AS ste me kar pomirle, saj sem si mislila da je tako kot pravite. tako nisem vzganjala panike, je pa res, da si tudi nisem nič prebrala. sem si AS pri prvi pupici kupila nekje v 5 mesecu, takrat pa se je itak že slišalo. No, hvala da ste me pomirile, vseeno.
pregledi sem komaj 20.8. naročena na prvi pregled in na nuhalno pri Pelkičevi 21.9. tak da se mi bo tudi zmešalo do takrat od čakanja! lanani ne vem če si ti med zadnjimi - po mojih izračunih imam PDP šele 30.3. in mogoče se bom po pregledu pri G preselila celo k aprilčicam, tak da
prehrana jemo vse po malem, vse kar mi takrat pač zapaše. samo se ponavadi tak na jem, da me trebuh kar fajn tišči. moje slabosti pa so tak tak, še dobro da ne bruham, mi je pa cel dan dovolj slabo da ne pozabim, da se nekaj dogaja v meni
. pa počivala bi non-stop, pa kaj ko mimam takega živca doma, pa še dosti sva sami. me prav zanima kako bo, ko bosta dva naenkrat
, bo malo škripalo v začetku. ma kera izkušnje? včasih me malo stistne, sploh ker bom mogla starejšo pupico vozit z avtom v vrtec in res ne vem kako bo prvi mesec - upam, da bom sfolgala oba pikeca doma imet, ...