Vaginalni UZ... Jaz sem imela danes drugi pregled, sem v 11t, pa mi ga je naredila vaginalno. Niti ni probala čez trebuh. Ko sem bila pa prvič noseča, je bil pa samo prvi UZ vag., drugi pa že čez trebuh. Ampak je moja G žal zelo zbolela, pa imam zdaj drugo. No, ampak je tudi super ženska!
Tako da se strinjam, da je od G odvisno kdaj še gleda vag.
Mi je pa danes rekla, da coca cole ne smem pit
Pa ne zaradi kofeina, ampak zaradi mehurčkov. No, malo jo bom še vseeno, še kak teden, pol pa sklepam, da bo slabost minila. Upam
Pa še par dni nazaj sem pisala, da bom celo nosečnost jemala folno + vitamine, ker mi je bilo tako v prvi nos. rečeno. No, ampak nova G nova navodila
Je rekla, da naj jemljem samo prvi trimester, potem pa načeloma, če jemo vse ne potrebujemo dodatkov.
Toxo sem neg. Hrane mi ni omenjala, je pa rekla, da naj še posebno pazim pri umivanju rok in sadja/zelenjave. Celo železa imam dovolj, 133.
Tanjusi... super novička tole o 12. tednu in spalvu
spol... ja, mi2 boma vprašala. malo me mika, da bi si pustila presenečenje, samo dvomim, da bom zdržala. sem preveč radovedna. ne boma pa povedala drugim. pa še moj se nikakor ne strinja, da bi bilo presenečenje. je še bolj radoveden kot jaz
drugače pa meni prvič na ns ni napovedala spola, ker se ni videlo. mi ga je pa že prej G v 10t zadela!
Morfologija je zastonj.
Velikost - jaz sem pa majhna. Nosim S, komaj 163 cm mam
Materinska knnjižica na NS... Jaz sem prvič imela sicer s sabo, ampak sem zdaj gledala, pa vidim da ni nič napisano notr. Itak dobiš izvid, tako da najbrž je ne rabiš.