Naja in maja srečno danes!
lananai... evo, jutri pa bo končno tvoj dan
Hvala punce, za lepe misli
Ful smo veseli ja
paket - jaz bom vzela denar, tako kot prvič. Ker bo očitno fantek, še dokupit ne bo treba kaj veliko
Hellie... Nee, naj ti ne bo žal, ker greš k Strahovi. Tudi ona je zelo preofesionalna. Jaz sem bila prvič tam, pa mi ni žal. Je bila tudi zelo prijazna. Nimam nobenih slabih izkušenj, je pa res, da mi je bilo v Dravljah bolj všeč in da bi šla tja raje spet. So pa primeri, v bistvu je zelo veliko mnenj, ko so
z dr. Rešovo zelo nezadovoljne. Ampak jaz nimam kaj rečt.
Edino kar me je zmotilo pri Strahovi je bilo to, da sva želela CD, pa nama ga je pozabila posnet. Zato ga tudi sedaj nisva vzela, ker sva se odločila, da ne boma delala razlike. Da če prvi nima CD-ja, ga pa tudi drugi ne bo imel.
Aja, pa spola nama Strahova ni povedala ja, drži. Ampak otroček ni pokazal. Vem pa da napove spol, če je prepričana. Tako da možno, da ga boš videla
Saj je edino pravilno, da povejo, če se jim res tako zdi, ne da nekaj ugibajo. Potem smo samo zmedene
CD sem pa jaz mela s sabo.
Sunshine... čestitam! Preberi, kar sem napisala Hellie. Ne grajam Strahove, sem bila prvič zadovoljna z njo, razen tega, kot sem rekla, da mi je pozabila posnet CD. Ampak sedaj, ko sem šla še drugam, sem bila pa še bolj zadovoljna kot tam, čeprav sem takrat verjela, da boljše ne more bit. Pa je očitno lahko blo
Dobila sem celo 4 slikce.
Je pa vsekakor profesionalka. Tudi tokrat sem misla it tja, pa me je naročila v 14. tednu, ne vem kaj je blo to