kaj berem?
jaznoseča, lananai
pogumno naprej punci.
Upam, da so se slabe novice končale. Samo še lepe novičke naj bodo, ko bomo videle svoje pikice na pregledu in potem v marcu 2011 oz kakšen teden prej, ko jih bomo dobile v naročje.
V podzavesti tudi mene preganjajo črne misli, a jih enostavno ignoriram. Mislim na lepe stvari in kako bom čez nekaj mesecev opremljala novo sobico, pa zlagala cunce, ...
Včeraj sme bla v H&M, sem šla princeski nogavičke kupit in sem mogla it prečekirat še tiste tini mini pajacke, čeprav imamo vse potrebno že doma. Kok cort oblekce
No, zame je danes že kar ta velik petek, saj sem od jutri spet doma in še cel drug teden, ko imamo uvajanje v vrtcu.
Tudi jaz sem glede hrane še vedno labilna. Nekaj časa jem kot zmešana, potem mi nič ne paše. Mi pa nikakor ne gre zelenjava
Sploh sveža. kakšen paradižnik še gre, ostalo je pa problem. Bi pa kar naprej jedla mlečne zadeve, pa sendviče s sirom in kumarami, pa pice, pa jajčka na 100 in 1 način, ...
Potem se pa sekiram, če pojem dovolj hranljivih snovi
uh, težave s problemi. Včasih grem že sama sebi na živce.
Aja, pa spala bi ... od jutra do večera in še malo, če bi se dalo
Do nuhalne imam še 18 dni. Odštevam, kot da čakam polet na luno
povedat otročku naša je stara 16 mesecev in še ne ve čisto dobro, zakaj gre. Drugače pa vsakič ko me mož poboža po trebuščku, pove, da imam notri dojenčka. Potem pa pride tudi ona, poboža trebušček in ga objame in dela mmmm mmmm, pa včasih kakšnega slinkota gor pritisne
kako je z vašo storilnostjo v službi? Meni se zdi, da naredim veliko manj, saj mi misli ves čas uhajajo drugam. Se tolažim, da bom 2. tromesečje bolj naspidirana in bolj efektvina
, da bom nadoknadila.
Lep dan!!!