bravo čvekice!!! točno po 14ih dneh vas berem, napisale ste 32 strani od takrat, rabila sem od 19.15 pa do zdaj, 23.15 da sem vse prebrala
Kje naj začnem?
Na dopustu v Makedoniji maksimalno uživala!!! Ob ta pravem trenutku sem šla, da se nisem toliko obremenjevala z
in sem danes "že" 12 t 1d. Jedla vse, od ovčjih sirov do čevapčičev, šopske, joj pa domače lubenice pa melone... jejejej je pasalo. Edino pazila sem da sem flaširano vodo pila in je bilo vse ok. Počutje tipi topi in z novo energijo naprej
NS jupi!!! iskrene čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. Čim več takih novičk, saj mislim da smo se že tolk povezale, da res dihamo ena z drugo in pozitivne novice ene
razveselijo cel naš forum. Gremo srečke nosečke!!!
Jaz imam NS v torek, pri dr. Pelkičevi v Mb, privat. Ena je spraševala... naročila sem se preko maila, napisala 1.d.z.
, mi je še isti večer odpisala in naročila. Stane 60€, zraven ne rabiš nič... Bom poročala kako sem zadovoljna z njo...
vse nove
lepo pozdravljene
lananai in jaznoseča
koliko sem imela solzne oči ob gledanju slikic iz NS od sreče, toliko od žalosti ko sem brala vajine poste. Resnično
za srečo v bodoče. Ne vdajte se, naslednjič bo pa vse kot po maslu
imena sicer upam da v torek izvema kaj bo, zaenkrat še vedno odprta možnost
, imava nek ožji izbor...
bo Tia ali Aneja (to že vem od pubertete)
pa bo Toše, ker je mož Makedonec in ful paše k priimku
vraže slišala sem jih ogromno, vendar samo 1 se je do sedaj potrjevala za resnično. Če nosiš
nizko, bo
, če pa višje, proti rebram, pa
. Izkušene, vaše mnenje?
magnezijeve tablete sem prebrala da jih nekatere uporabljate... zakaj bi naj bile dobre?
bolečinkice ... če se pretegnem, kao hrbet upognem nazaj, me zelo "zašpana" v zgornjem delu trebuha... Ali je to zato, ker se baje nekak zdaj začne vse gor premikat? Se vam to tudi dogaja?
maja1985 sicer nisem po izobrazbi pravnica, vendar vem ogromno zakonodajnih zadev, ker me je to vedno zanimalo... Tako da če imaš težave, reči, bomo probali rešit
Toliko za sedaj, se od sedaj naprej beremo sproti. Grem ajo bajo ker ste me oring zmatrale s skoncentriranim branjem za nazaj
Vsem želim maksimalno lepe sanje, brez kakšnih nočinih mor in čim manj nočnih sprehodov do WCja...