IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca kdaj se selita? No pol bom pa počakala na septembrsko tekmo, da se Tai ne navadi preveč na nočno življenje
Si pridna, da si začela s pranjem in likanjem. Kar navadi se kaj te čaka, ker pri nas odkar je Tai, se mi zdi, da ne delam druzga k perem in likam
Bi se že skoraj selila, če ne bi bilo vmes tako slabo vreme, da se tlaki niso sušili. Prejšnji teden so nama montiral peč in napeljal plin, čez vikend so odduške in dimnik naredil, zdej bomo pa spet lahko začel s sušilci sušit. Pa dons so me klical, da pridejo v sredo kuhno montirat.

Še dobr, da sva se odločila, da bodo tam ploščice.
Gležnji so mi začel nekje v soboto ful otekat. Ker sem bila cel dan v hladni vodi, se niti ni tolk poznal. Zvečer so bli pa kot buhtli. Včer se je pa že dopoldan začel in sem zato cel popoldan preležala z obkladki. Pa dons je dost podobno --- sem bolj v ležečem položaju z računalnikom ob sebi.
Za likanje se je moj kar sam ponudil. Sem mu rekla, da bom jst začela, on pa potem lahko nadaljuje. Drugač se mi pa tašča skoz ponuja, ampak jo šparam za kasnej.
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
petrca: Full fajn, da pesjanki uživata. Kako je pa sploh potekalo privajanje na nove vodnike pri agilityju? A ju ni nič motilo, da jima naenkrat daje ukaze druga oseba?
Obe sta tko nori na agility, da bi ju po mojem še maček lahko vodil, če bi znal.

Ker smo s kolegi že prej skupaj treniral, imamo vsi nekako enake ukaze. Itak pa pes hitro ugotovi, kaj se od njega pričakuje in že na podlagi pozicije vodnikovega telesa obrača v pravo smer.
Pri frizbiju si pa sama lahko vidla, kako izgleda pozornost. Ne vidita druge stvari, kot frizbi. Pa jima lahko s salamo, klobaso, mesom, ... mahaš zraven.
A je še za koga danes en čuden dan? Čeprav v LJ trenutno ni sonca, je vroče kot

.