IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Petrca, trikrat hura za dojenje!! In za pridno Niko seveda. Ampak to so puncke. Pridne. Upam, da vedno. Amazonka, any comments?
Amazonka, ste ze v polnem selitvenem zagonu? Pridna! Rabis pomoc? Pridem. Ampak brez otroka!
No tudi jaz sem že hotela
Petrci napisat

in čim več mleka ti želim. Nikica lepo pomaga, ker lepo spi, ti pa se lahko v miru spočiješ.
Masha - bi ti najraje rekla moje sožalje. Probaj zdržat. Sprašuješ okoli cuzanja in mleka....morebiti pa ima povečano potrebo po mleku, pa ga bolj pogosto pristavljaj. Zna biti hudo 2 do 3 dni, potem pa se umiri.

če pa ni to, potem pa dudo. Joj, se mi kar smiliš.
Aglaia, punce so precej bolj pridne kot fantje....no odvisno kaj pojmuješ pod priden. Je pa res, da so dosti bolj odvisne od starševske animacije (beri so veliko bolj nesamostojne in si ne najdejo nekaj za počet same), pa starejše kot so bolj khm khm.....tečne so (beri taprave male babnce

).
Smo v polnem zagonu ja. Grozn je. Umiram.

Včeraj smo bili v Ikei. Z 2 avtoma. Iz najinega buska sva zmetala vse zice ven razen voznikovega in je služil kot kombi. Sva privlekla domov 4,5 metrov pax omar, komodo in nočne omarice, pisalno mizo in omaro za Tomažka. Noro, oba avta sta bila polna. Sva zračunala, da sva naložila cca. 800 kilogramoov robe.
Ne vprašaj kako je to izgledalo ob tem, da je bil tamali z nama. Jok in stok

, hvala bogu je bila tavelka z nama, da ga je malo poujčkala vsake toliko in včasih je celo zaleglo, da se je pomiril.
Danes pa sem...ta tam...(uspelo mi je mojga nagovorit, da sem lahko najela gospo ki čisti

) skupaj z čistačico popucala celo podstreho, ometala pajčevine, stopnišče, vsa okna in tla. Pucali smo od 10 ure zjutraj do treh, potem pa še od petih do sedmih. Noro. Moj je še vedno tam in sestavlja pohištvo. Ludoooooo.
Lahko pa prideš ja, brez otroka, baje rada pucaš

....al pa sam na kavo, sej mam balkon, bova probale še Nax stauhat nekje (BTW kam je poniknila??

).
MM, kako je pa tvoj mali mišek zdaj (Gala mislim). Upam, da ne jočeš več na drugem koncu stanovanja. Nisi nikoli napisala, da je bilo tako hudo. Boga si bila, bi ti vsaj napisale, da smo v mislih s tabo.
No tolk. Zdej pa kr grem