IZVIRNO SPOROČILO: tinca10
balem: daj nam malo bolj obsežno poročilo (verjetno si na polno zaposlena) kako je kaj pri vas... jst sm full firbec
Ma zadnjič sem hotla mal več napisat, pa je trajal cel popoldne, ker smo se vmes previjali in hranli in vsega boga počeli, pol na konc mi je pa vse zbrisal.
Sicer je vse super in fino in fajn, sem pa mal jezna, ker smo doma že od četrtka, paronažne pa od nikoder, baje da pride danes, ko ji bo uspelo!!!??? Klicala v zdravstveni dom pa se nič kaj ne sekirajo... Sej ni druga, sam glede na to, da je bla bejba mal zgodnja sma mela najprej zlatenico, pa šum na srčku ima, pa še mal nezrele kolke, tak da punce naj se vam nič kej ne mudi...
Drugače smo pa začeli uvajati rutino, da se Neža čimprej navadi... podnevi je v dnevni z nama, da se kar naprej nekaj dogaja okoli nje (sicer bolj kot ne spi, je pa vsak dan bolj budna) zvečer pa lepo v temo in tišino, nahranmo, previjemo in naštimamo muziko. Zaenkrat je ful pridna. Se samo dojima, ima pa tak apetit, da me je mal strah da ne bom folgala mleka delat, sem si nabavla črpalko, da mam vsej en mal evidence za količino in men je super, ker sem dobila še vneto bradavičko (to pa boli ko

) in mi je blo lažje da sem iz te dojke mleko črpala, na drugo sma se pa lepo dojile. Mam pa zdej ene obliže in se lepo celi, tak da se počasi že dojimo tudi na to dojko (sicer z nastavkom, kar tud toplo priporočam vse, ki imate bolj majhne bradavičke).
drugače pa pridno kakami in lulami in atiju nagajamo