cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katere živali imate doma?

clock-img

20.07.2005, 15:05

clock-img

leah

pencil-img

660

No,da se pohvalim:2.leti staro psičko Lori-pasme Mops,pa dve Iguani Alex in Larry.Pri očetu pa čistokrvnega Arabskega žrebca-konja Hanna.

Želim pa si še Sivega Žakoja:love:
skratka,jaz osebno nism tip človeka za navadne mačke in mešance(čeprav imam rada vse živali),ampak že mora biti vse skupaj malo eksotike.

clock-img

20.07.2005, 15:21

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst mam samo ene 4 'posvojene' mačke, ki hodijo redno(vsak dan) papcat na naš vrt v skledo...ne morš verjet kako se živalca navadi...včasih je prov tepež,kdo bo kaj jedel :)-...

clock-img

20.07.2005, 15:50

clock-img

polona2

pencil-img

2144

:bravo:Zara,
no, jaz imam 7-letnega dalmatinca po imenu Jon,ki najraje krade majhnim otrokom piškote iz rok,
ter mačjo gospodično Mico, želvovinaste barve, čeprav je za nepoznavalce:)- navadna tigrasta mačka, , ki je stara približno 1 leto in pol, pravo starost namreč skriva,
:muca:Mica z velikim veseljem pripelje Jonu eno okrog ušes, čeprav je :kuza:mucho večji od nje, on ji v zameno za njene vzgojne prijeme vedno sprazni skledico s hrano, pa tudi mleko ji popije do zadnje kapljice...

clock-img

20.07.2005, 18:27

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

imamo mucko Lizo, psičko Laro in imeli smo kanarčka pa nam je pred kratkim poginil- Piki, imeli smo tudi hrčka -Vladimirja ki pa nam je tudi poginil- oba od starosti. Smo veliki ljubiteljji živali in ne znam si predstavljat življenja brez vseh mojih živalic. Sicer so ostale pri mojih starših ker mi tašča in tast ne pustita imet svojih ljubljenčkov ob meni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem