writing-img

RE: Ambulanta MB - 2. del

clock-img

29.10.2012, 08:01

clock-img

latka

pencil-img

1381

baby1978, močno držim pesti, da bo na UZ v petek vse OK!!

Jaz sem kar v redu, krči so se umirili, prsi še zelo boleče, občasno pa mi rata tudi slabo(brez bruhanja), pa mozolji so me napadli, predvsem na čelu in bradi, sem kot pubertetnica.user posted image

Me je pa zelo strah, UZ pa imam komaj čez teden dni, 6.11.!

clock-img

29.10.2012, 08:30

clock-img

talika81

pencil-img

2233

baby, koliko časa pa si že user posted image ? ker vidi se nekje od 6. tedna naprej, nekaterim šele od 7. tedna.
pomembno je tudi, da beta raste.

latka, super, da so se krči umirili. glede bolečih dojk pa se kar navadi, ker bo to tvoja spremljevalka skozi vso nosečnost. vsaj pri meni je bilo tako.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

29.10.2012, 12:27

clock-img

baby1978

pencil-img

479

Hello. latka...user posted image sej bo hitro minilo bos videla
talika-jaz sem po mojih izracunih noseca danes tocno 6 tednov. pac bo se treba pocakat

clock-img

29.10.2012, 12:33

clock-img

witch

pencil-img

3540

latka, če verjameš ali ne, sanjala sem te user posted image si pisala tukaj gor o tvojem trebuščku, nekaj dni po tistem sem te pa srečala. In si imela tak lep trebušček, da te je bilo prav veselje pogledati.
Evo, še samo en teden, vmes so malo prazniki, obiski in se boš malo zamotila, potem pa je itak že 6. Takrat pa bo vse ok user posted image

baby tudi za tebe držim pesti, da bo naslednji Uz pokazal prav lepega user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

29.10.2012, 12:54

clock-img

talika81

pencil-img

2233

baby, potem je mogoče še prezgodaj, da bi se kaj videlo. sej naslednjič se bo pa prav lepo videl plodov user posted image , boš videla. zato pa je bolje, da greš na prvi pregled nekje med 7. in 8. tednom, ko pa se plod zagotovo že vidi. ker če greš slučajno še prehitro in se nič ne vidi še, si potem samo zaskrbljena.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

29.10.2012, 21:02

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

http://www.ivf.ca/duedate.php

Evo punce,da si boste lahko računale koliko ste noseče.Bodite pozorne na kateri dan ste imel ET.Pa veliko sreče :)

clock-img

31.10.2012, 09:10

clock-img

latka

pencil-img

1381

Prvi UZ v MB je še vaginalni?

clock-img

31.10.2012, 10:06

clock-img

hubika

pencil-img

74

Ja, prvi uz je v mb-ju vaginalni..

clock-img

31.10.2012, 17:59

clock-img

spelcy3

pencil-img

92

hojla punce!

Potrebujem vaše mnenje. Od 26.10. se pikam z gonalom 225enot. Včeraj sem si dala tudi prvo špiko CTX. prvi in drugi dan špikanja je bilo vse ok. tretji dan pa so se začele bolečine, take kot čisto pred koncem postopka ali kot po punkciji (krči, špikanje, pritisk, napihnjenost). Četrti dan se ni nič spremenilo. občasno je bilo vse skupaj še intenzivnejše, prav tako včeraj. danes je malo bolje.
Sem se pogovarjala tudi s prijateljico, ki je rekla da je imela enake občutke ko je imela hiperco. A mislite ta je t lahko že tako hitro, na 5. dan?
Rada bi slišala vaša mnenja in ali se je kateri zgodilo kaj podobnega?
sicer me čaka v petek UZ, ki je sedaj zaradi praznikov šele na 8.dan pikanja, drugače je vedno bil na 6.dan (MB)

clock-img

05.11.2012, 07:36

clock-img

talika81

pencil-img

2233

spelcy, pij čim več tekočine, da se izogneš hiperci. to so meni vedno svetovali. čim več tekočine pomeni najmanj 2 l na dan (vode ali pa nesladkanega čaja). boš videla, če bo kaj bolje.
drugače boš pa tako ali tako na UZ-ju lahko povedala, kaj se dogaja.

clock-img

06.11.2012, 08:41

clock-img

talika81

pencil-img

2233

latka, baby, a ste že imele UZ v MB? kako je šlo? upam, da je vse vredu.

clock-img

06.11.2012, 14:59

clock-img

baby1978

pencil-img

479

Ze ze 2.11. Srcek je veselo utripal...plodek je bil se tako majhen, da se ni mogla razlociti udov. jutri imam kontrolo.
kje pa se je latka izgubila?

clock-img

06.11.2012, 15:13

clock-img

talika81

pencil-img

2233

baby, user posted image user posted image user posted image . naj bo srečno še naprej.

ne vem, upam, da je vse vredu pri njej.

clock-img

06.11.2012, 20:45

clock-img

angel30

pencil-img

1

Pozdravljene!

Prvič sem na tem forumu, sem ga pa že nekaj časa prebirala.
Tudi midva s partnerjem sva v prvem postopku IUI, trenutno sem na Gonalu.
V četrtek imam UZ. Me ful zanima, koliko so folikli zrasli. Po petih letih bi bil že čas za user posted image

clock-img

06.11.2012, 21:07

clock-img

latka

pencil-img

1381

Pri nas gre vse narobe, že od petka hodim v MB, nosečnost se bo končala, ker je IMN, samo ne najdejo kje!Zelo smo žalostni!!!

clock-img

06.11.2012, 22:22

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Latka user posted image user posted image

clock-img

07.11.2012, 07:27

clock-img

talika81

pencil-img

2233

latka, user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2012, 12:43

clock-img

mala06

pencil-img

678

Latka zelo mi je žal, da se je tako končalo user posted image user posted image

clock-img

07.11.2012, 12:55

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Latka user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

07.11.2012, 15:48

clock-img

curly

pencil-img

851

Zelo zelo mi je žal! user posted image user posted image user posted image
Drži se, punca! user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2012, 16:33

clock-img

witch

pencil-img

3540

latka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako mi je žal user posted image

baby user posted image user posted image za srčka user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

08.11.2012, 15:09

clock-img

baby1978

pencil-img

479

Latka- pa daj;(.pozitivno naprej;)
Jaz pa - namesto da bi se sirala hujsamhehe. spet te slabosti kot pri prvem. vez 1 mesec imam combajn test juhu;)

clock-img

12.11.2012, 09:31

clock-img

talika81

pencil-img

2233

latka, kako si? a si odkrili, kje je IMN?

punce, a katera ve, kako je z db in njeno pupo?

clock-img

12.11.2012, 10:55

clock-img

latka

pencil-img

1381

Na žalost mi niso ugotovili, kje točno je bila IMN, toda najverjetneje je bila na materničnem vratu, zato sem imela tak čuden občutek spodaj oz. kot nek pritisk v nožnici!user posted image Je najslabša možna varianta IMN!!!Sem že v sredo dobila injekcijo za končanje nosečnosti, tako da moje pikice ni več in je šla med angelčke.user posted image user posted image
V sredo imam kontrolo krvi, če beta HCG pada, če ne, še ena doza injekcije.
Čeprav imava s strani zavarovalnice v dobrem še 3 postopke, sva se z možem odločila, da greva še samo enkrat, potem pa konec!

clock-img

12.11.2012, 11:03

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ojej, latka. user posted image user posted image user posted image naj bo tole čimprej za tabo oziroma za vama. in pogumno naprej. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem