writing-img

RE: Ambulanta MB - 2. del

clock-img

08.02.2011, 20:50

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Pol pa mislim da bom raj šla pod narkozo!!user posted image  No sej zdej mam še čas, se odločat!!

clock-img

09.02.2011, 12:34

clock-img

mala06

pencil-img

678

Živijo punce!

Še en dan pa greva na razgovor v Mb in upam, da čim prej začneva s postopkomuser posted image
Bom poročala, kaj bova jutri izvedela in kaj naju čaka!

Lep sončen dan vam želimuser posted image

clock-img

09.02.2011, 16:24

clock-img

latka

pencil-img

1381

mala06, fajn opravi jutri, čimprejšnji začetek ti želim!

Tiste, ki imate že nekaj poskusov za sabo, bi vas vprašala, od česa je odvisno ali bo dolg ali pa kratek postopek?Tudi če je kratek, začneš najprej s KT?
Ne vem kaj naj sedaj pričakujem pri naslednjem postopku, da ne bo spet preveč foliklov in hiperstimulacije!Ali je možno, da bom imela kratek postopek, ali pa samo drugačna zdravila?

clock-img

09.02.2011, 18:04

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Hojla!
Tudi jaz sem končno dobila pošto user posted image . Razgovor imam 17.2., juhuhu.
Napisali so, da se bodo priprave za poseg začele februarja ali marca.
Imam sicer marca rezervirano smučanje in upam, da se ne bo to vse prekrivalo user posted image ...

Mala povej kaj ti bodo povedali, da se znam malo organizirat glede počitnic user posted image .

clock-img

09.02.2011, 18:37

clock-img

latka

pencil-img

1381

Ananaska, bravo za pošto!Začetek postopka pomeni, da boš februarja, marca začela s KT, odvisno od tvoje M, punkcijo boš pa verjetno imela proti koncu aprila, boš dobila list, kjer imaš vse datume gor, pa še tam ti vse lepo razložijo!

clock-img

09.02.2011, 18:42

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Latka hvala.
Verjetno so KT kontracepcijske tablete?
Teh se malo bojim, ker jih nikoli nisem prenašala. Po njih sem vedno bruhala, tako da sem vsa leta uporabljala kondom za zaščito...
Verjetno pa so v vseh teh letih tudi KT malo napredovale...

No, torej glede počitnic me ni treba biti strah...user posted image .

Vsem veliko user posted image .

clock-img

09.02.2011, 18:52

clock-img

mala06

pencil-img

678

Ja mislim, da je tako kot je Latka napisala. Drugače ti bom pa jutri poročala kako in kajuser posted image Mislim pa, da glede smučanja nimaš kaj bat in samo da uživaš, tako ko sem jaz en teden nazajuser posted image Bi še enkrat šla smučatuser posted image

clock-img

09.02.2011, 19:34

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Ananaska zakaj pa tega nisi zdravniku povedala. Jaz sem jim povedala, da imam potem z ledvicami probleme (dobim vnetje ledvic) in mi tablet ni potrebno jesti.

< Sporočilo je popravil ninocka26 -- 9.2.2011 19:35:08 >

clock-img

09.02.2011, 21:34

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Ninocka, bom povedala, ko bom imela pogovor :)
Naročena sem "šele" 17.2.
Vseeno hvala za info!

clock-img

09.02.2011, 22:18

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Čestitke ananaska78 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidiš da niso pozabli nate user posted image user posted image user posted image !!

Tak drage punce zdej pa počas nadaljujemo s temi našimi terapijami in upam da kmalu zagledamo user posted image user posted image !!user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje. Danes sem si kupla v lekarni folno kislino, in mi je farmacevtka rekla da bi blo fajn jest 2 na dan. Zdej pa mi naj kdo svetuje al res al je 1 na dan čisto dovolj??

clock-img

10.02.2011, 08:42

clock-img

Cameleon

pencil-img

188

IZVIRNO SPOROČILO: latka

mala06, fajn opravi jutri, čimprejšnji začetek ti želim!

Tiste, ki imate že nekaj poskusov za sabo, bi vas vprašala, od česa je odvisno ali bo dolg ali pa kratek postopek?Tudi če je kratek, začneš najprej s KT?
Ne vem kaj naj sedaj pričakujem pri naslednjem postopku, da ne bo spet preveč foliklov in hiperstimulacije!Ali je možno, da bom imela kratek postopek, ali pa samo drugačna zdravila?

Jaz sem imela kratek postopek in nisem jedla KT, na podlagi česa se odločijo pa ne bi vedela.

Ananuska super za pošto in datumuser posted image

clock-img

10.02.2011, 08:55

clock-img

latka

pencil-img

1381

Kaj pa je pri vama vzrok za neuspeh?Imaš mogoče tudi PCO, namreč pri meni je ravno zaradi tega prišlo do hiperstimulacije!Vesela bi bila, če ne bi imela dolgega postopka!To je potem manj špikanja, ali kako to zgleda?

clock-img

10.02.2011, 15:06

clock-img

mala06

pencil-img

678

Evo me iz Mb. Tudi jaz moram začet s KT do 27.3. in 31.3. imam UZ. Takrat verjetno dobim inekcije. Predvideno punkcijo imam po 13.4.user posted image Tako, da ananaska ti kar uživaj v smučanju, razen če si še 31. 3. na smučanju.

clock-img

10.02.2011, 16:11

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

U, takrat sem s smučanja že nazaj...
Ampak po moje bom jaz kasneje prišla na vrsto in 31.3. še ne bom imela UZ.
Sicer sem pa danes dobila menstruacijo po svojem prvem IUI - točno na 14.dan.
Nisem nič žalostna, ker sem takoj po postopku vedla, da iz tega ne bo nič.

Vsem veliko user posted image .

clock-img

10.02.2011, 16:53

clock-img

latka

pencil-img

1381

Mala06, ko imaš prvi UZ, imaš ravno M, prve špike si daješ proti koncu jemanja KT(torek KT+injekcije), po UZ pa si začneš dajati še druge špike(dvojne), ki spodbujajo rast foliklov, nato čez 1 teden ponovno UZ itd., dokler folikli ne bodo prave velikosti, odvisno, kako boš reagirala na injekcije!Potem pa sledi punkcija!Kakšna zdravila ti pa piše na listu?Jaz sem imela
Diphereline+Gonal!
Ananaska, če imaš naslednji teden razgovor, potem si teden dni za malo06, torej lahko pričakuješ predvideno punkcijo po 20.4.!Nekako tako si sledijo datumi, odvisno od datuma razgovora + ca. 8 tednov!Upam, da pridem kmalu za vami, do konca maja bom že jaz tudi verjetno imela punkcijo, ampak mislim da bo kaj prej!

clock-img

10.02.2011, 17:02

clock-img

latka

pencil-img

1381

Ananaska, mogoče bo pa pri tebi situacija malce drugačna, glede na to, da imaš težave s KT, to obvezno omeni!

clock-img

10.02.2011, 17:23

clock-img

mala06

pencil-img

678

Latka hvala za poročilo. Samo kolikor sem jaz danes razumela, se potem samo s inekcijam filam. Nič več s KT. Pa saj bom kmalu vidla.
Ananaska ti pa si verjetno res teden za mano, žal pa mi je, da ti ni uspel z IUI-jemuser posted image

clock-img

10.02.2011, 18:28

clock-img

Cameleon

pencil-img

188

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Kaj pa je pri vama vzrok za neuspeh?Imaš mogoče tudi PCO, namreč pri meni je ravno zaradi tega prišlo do hiperstimulacije!Vesela bi bila, če ne bi imela dolgega postopka!To je potem manj špikanja, ali kako to zgleda?

Nimam pco, pri nama je razlog partner.
Dolgega postopka še nisem imela je pa zagotovo manj špikanja pri kratkem, saj sem se samo dober teden pikala.

clock-img

10.02.2011, 21:21

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Mogoče bom pa jaz imela tudi takratkega, glede na to, da je sperma slaba...
Pa da še KT ne prenašam najbolje.
Bom videla kaj mi bodo povedali čez teden dni...

Mala, kaj je pa pri vama težava?

clock-img

10.02.2011, 21:52

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Čestitam mala06, evo pa imava na isti dan ultrazvok user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 09:58

clock-img

mala06

pencil-img

678

Živijo punce!
Andreja očitno se bova srečevali v Mb in nama ne bo dolgčas pri čakanjuuser posted image
Ananaska pri nama je problem v meni. Imam PCO in zaradi tega po naravni poti ne uspe. Bo pa sedajuser posted image

clock-img

11.02.2011, 19:50

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Itak, da ti bo uspelo.
Vsem nam bo!
Je bla moja mama pri šlogarci prejšnji teden in ji je povedala, da bom imel dva otroka :)))  user posted image

clock-img

12.02.2011, 14:31

clock-img

mala06

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Itak, da ti bo uspelo.
Vsem nam bo!
Je bla moja mama pri šlogarci prejšnji teden in ji je povedala, da bom imel dva otroka :)))  user posted image

Točno tako, vsem nam bo uspelouser posted image tebi pa sploh, če je šlogarca to napovedala!

clock-img

12.02.2011, 15:09

clock-img

drejčy

pencil-img

187

meni je tudi napovedala,...pa da vidimo user posted image , danes pa je šesti dan po  vstavljenem zamrznjenčku.Sem pa dobila drugi dan ful filing da se je vgnezdilo user posted image

clock-img

12.02.2011, 15:55

clock-img

mala06

pencil-img

678

drejčy držim pesti, da bo še naprej belina, celih user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem