Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

,tako da čez 7 dni štartam z KT.!zdaj pa že počasi gre zares!ponavadi ko sem čakala na
in da grem naprej z KT.
Diana midve sva pa verjetno skupaj v skupini. Punce uživajte in se tipkamo!!
, ker je takrat polno info in si mal zmeden. Drugače pa poklič in jih vprašaj mogoče jih bom pa jaz in da vidiva, kaj je prav in kaj narobe
.
Kakšni so znaki za IMN?
In bilo je žal točno ob 14.00 in moj G ni več delal.Sem klicala v MB pa me je sestra pomirila z besedami, da ni nujno da gre takoj za splav.Da naj grem urgentno se pokazat v bolnico.In sem šla.Tam je G naredila UZ, videla gastracijsko vrečo vendar ploda še ni bilo.Je rekla da je to še čist normalno, da se pri 5tednih še ne vidi in da se bo v ponedeljek, ko mam v MB UZ že sigurno videl.Predpisala mi je utrogesten in spasmex.Krvavitve že pri pregledu ni več bilo, bil je le rjav izcedek.
.Si jih že kaj klicala in vprašala kako je kaj s tabo?
, da ti prinesejo srečo.