writing-img

RE: Ambulanta MB - 2. del

clock-img

24.03.2011, 12:11

clock-img

mala06

pencil-img

678

Živijo punce!

A mi zna katera povedat, kolkokrat je potrebno približno it v Mb na UZ, ko si v postopku? Vem pa, da je odvisno od vsake posameznice.
Hvala za odgovor!!

clock-img

24.03.2011, 12:22

clock-img

Zojatisa

pencil-img

422

Zdravo jz sm šla 5x na uz v mb. ko so me spremlal kako reagiram na klomifen in v prvem krogu zelo uspešno kajti zagledal smo
user posted image .
lp

clock-img

24.03.2011, 13:30

clock-img

uspelobo

pencil-img

29

zojatisa čestitke in  vso srečouser posted image user posted image user posted image do konca.
A katera pijeuser posted image prah mace? Okus in vonj nista glih obetavnauser posted image , upam da rezultati bodo.

clock-img

24.03.2011, 13:36

clock-img

Zojatisa

pencil-img

422

jz sem pila čaj krvomočnice

clock-img

24.03.2011, 13:58

clock-img

ninocka26

pencil-img

393

Midva pijeva maco. Jaz sem ugotovila, da jo moram najprej raztopiti z malo vode, potem pa zmešam s sokom (najboljši so gosti npr. breskev, hruška, jagoda).
Jaz bi morala pa danes dobiti M, da bi dobila še druge injekcije, pa mi jo očitno Diphereline malo zavira. Upam, da se kmalu prikaže.

clock-img

24.03.2011, 14:30

clock-img

diana79

pencil-img

323

Jaz sem pa danes dobila user posted image ,čeprav jem KT!klicala sem v MB.in do nedelja moram jest po 2 tablete!če slučajno bom full krvavela moram klicat v ponedeljek da me bodo naročili že kak dan prej na uz,če pa bodo do nedelje samo izcedki ali nič potem imam 31.3 ob 9-uri uz!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

clock-img

24.03.2011, 21:56

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Zdravo diana79,

tud meni so takrat tak povedli če začnem med kt kaj krvavet, moram kar naprej jemat to kontracepcijo samo takrat namesto ene naj vzamem kar dve!! user posted image user posted image user posted image Sam je rekla ker nimam svoje user posted image da je tak rajtam ne bo, pa do zdaj je imela še prav user posted image user posted image user posted image user posted image . Kak ti je fajn da že maš uro ob 9, pa misliš da bi jst tud prej poklicala al naj počakam na ponedeljek user posted image

clock-img

25.03.2011, 18:26

clock-img

db

pencil-img

361

oj a je katera v sredo v mb,ker jz grem po zamrznjenčke jupiuser posted image user posted image user posted image
zdej še sam preživet morajo in potem jih bom grela 9 mesecevuser posted image user posted image

clock-img

25.03.2011, 20:47

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Halo! Sem sredi jemanja KT pred prvim postopkom umetne oploditve. V pon grem v Mb po vsa zdravila - injekcije. Gre še katera mogoče?
Papa

clock-img

25.03.2011, 21:56

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Ojla
user posted image user posted image user posted image

jst grem v četrtek po zdravila in na uz za prvi ivf v mb, uro pa sem dobila 9.40, ma še ktera ?? To se tak gre kot ponavadi a ne na ultrazvok???

clock-img

25.03.2011, 22:33

clock-img

mala06

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Ojla
user posted image user posted image user posted image

jst grem v četrtek po zdravila in na uz za prvi ivf v mb, uro pa sem dobila 9.40, ma še ktera ?? To se tak gre kot ponavadi a ne na ultrazvok???

Živijo!

Kako to da imaš že uro? A si danes klicala? Jaz bom v ponedeljek in bom takrat vedela, ob kateri uri bom imela UZ. Drugače sem pa jaz v četrtek tudi v Mbuser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil mala06 -- 25.3.2011 22:38:37 >

clock-img

26.03.2011, 11:19

clock-img

uspelobo

pencil-img

29

Veeeeeellliiiikkkooo sreče user posted image user posted image user posted image vsem, ki štartate  na novo al z zamrznjenčki user posted image .
Spet bomo držale pesti user posted image .

Uspeh vsake od vas bo velika vzpodbuda user posted image za nas, ki še čakamo.

Iz srca user posted image user posted image privoščim vsaki user posted image .

Z pozitivnimi mislimi user posted image naprej in vse bo kot mora biti user posted image user posted image .

clock-img

26.03.2011, 12:58

clock-img

mala06

pencil-img

678

Živijo punce!
Rabim vašo pomoč. Danes sem opazla na wc papirju rjavkast izcedek, ampak res malo. Jutri moram vzet zadnjo KT tableto. Zasledila sem pa, da tiste, ki ste dobile vmes menstro morate jemati po dve tabletki. Kaj mislite, moram tudi jaz vzet dve ali ne?
Hvala

clock-img

26.03.2011, 14:08

clock-img

ananaska78

pencil-img

124

Jaz bi jutri na tvojem mestu vzela dve. Škodit ti ne more, pa tako je zadnji dan.
V pon boš pa tako v Mb in boš lahko vprašala kako in kaj...

Uživaj v sončku :)

clock-img

27.03.2011, 21:09

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Zdravo vsem!!!

Ja mala jst sm klicala v petek za uro, ker žal imam takšno službo da vmes ne morem poklicat, in mi je zdravnica dala kar uro. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa z veliko optimizma naprej, pojedla zadnjo tableto in čakam nestrpno četrtek user posted image user posted image Kak to da ste ene dobile izcedek, jst pa čist nobenga user posted image user posted image Edino kaj sm opazla da sm dobila tak bel izcedek, ne vem kaj pa to pomeni, tak ko nekakšno sluz povečano, pa kaj edino da me je blizu jajčnikov malo kdaj zabolelo, pa ne vem če so to bli znaki sam od tablet?? No se še javim kaj, ko zvem kak naprej in ko bom rabila kakšno vašo pomoč!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2011, 10:01

clock-img

mala06

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Jaz bi jutri na tvojem mestu vzela dve. Škodit ti ne more, pa tako je zadnji dan.
V pon boš pa tako v Mb in boš lahko vprašala kako in kaj...

Uživaj v sončku :)

Hvala za odgovor. Sicer potem v nedeljo nisem imela več izcedka. Danes sem klicala v MB in imam UZ ob 10.40 uri. A je katera ta čas tudi v MB? Zdaj se bo pa začelo user posted image    user posted image   user posted image

clock-img

28.03.2011, 14:15

clock-img

Klavirka

pencil-img

141

Uspelobo, najlepša hvala za tvoj odgovor! user posted image  Ja, verjamem da ni prav lep okus tega prahu, zato sem tudi razmišljala o kapsulah. Ampak, če praviš da je boljši, bova pa malo potrepla oba user posted image
Koliko tega prahu pa stane 19 eurov? Jaz sem našla v bio trgoovini manjši paketek za 12 eurov.
Držim pesti, da ti uspe z maco!!! Midva bova pa na vrsti šele oktobra.
Pozdravček!

clock-img

28.03.2011, 15:29

clock-img

uspelobo

pencil-img

29

klavirka, doza ki sem jo kupla je 240g. So pa ziher različne cene odvisno kje jo kupiš. Zdaj je niso imeli nikjer na zalogi, sem vprašala tudi v Sanolaborju pa mi cene ni povedala, ker je ni imela na zalogi. Zgleda, da je odvisno kdo je dobavitelj, najbrž nimajo vsi enako velike doze.

clock-img

28.03.2011, 15:50

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: db
oj a je katera v sredo v mb,ker jz grem po zamrznjenčke jupiuser posted image user posted image user posted image
zdej še sam preživet morajo in potem jih bom grela 9 mesecevuser posted image user posted image

držim pesti, da rata!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

29.03.2011, 13:46

clock-img

curkica

pencil-img

284

Hoj punce, sem mal v dilemi; Namreč, user posted image  že 2 meseca od nikoder, zato sem se odločla in 10 dni jedla dabroston in danes je dan D, ko naj bi prišla. Sicer se kaže nekej rjavega, ampak tiste "prave" krvavitve še ni. Zdaj me pa zanima, al današnji dan štejem za 1. dan, al... Ker morem poklicat v Mb in se naročit za 1 UZ, ker grem naprej s postopkom IVF z zamrznjenčki. Pa začet morem z estrofemom... Pravzaprav sem prvo tbl že danes vzela... Kaj mislite?! user posted image

clock-img

29.03.2011, 16:09

clock-img

mala06

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Hoj punce, sem mal v dilemi; Namreč, user posted image  že 2 meseca od nikoder, zato sem se odločla in 10 dni jedla dabroston in danes je dan D, ko naj bi prišla. Sicer se kaže nekej rjavega, ampak tiste "prave" krvavitve še ni. Zdaj me pa zanima, al današnji dan štejem za 1. dan, al... Ker morem poklicat v Mb in se naročit za 1 UZ, ker grem naprej s postopkom IVF z zamrznjenčki. Pa začet morem z estrofemom... Pravzaprav sem prvo tbl že danes vzela... Kaj mislite?! user posted image

Živijo!
Jaz mislim, da če je samo icedek se ne šteje kot user posted image . Za drugo pa jaz nimam izkušenj, drugače pa je najboljš, da pokličeš v Mb in jim poveš svojo situacijo. Boš najmanj v dilemi.

clock-img

29.03.2011, 16:31

clock-img

Anonimen

halo punce!

Na katero stevilko poklicem v Mariboru za postopek z zamrznjencki? Pa se eno vprasanje, in sicer koliko dni po ovulaciji ti vsatvijo zamrznjencka?

lp user posted image

clock-img

29.03.2011, 20:09

clock-img

curkica

pencil-img

284

Meni je zadnjič dala sestra št. 02/321-24-62 za naročit se za UZ, za postopek z zamrznjenčki... Sem pa danes od 14-15 ure klicarila ko zmešana, pa je blo kar naprej zasedeno. kot da bi bla slušalka sneta... Jutri bom probala še v dopoldanskem času.

clock-img

30.03.2011, 09:27

clock-img

mala06

pencil-img

678

Jutro punce!
Dajte mi povedat tiste, ki ste do nedelje jedle KT a ste že doble user posted image . Jaz še kar nič, čeprav sem zjutraj imela malo nitko. Bom vidla, kaj bo dan prinesel in jutri veseli v MB, da vidim kaj bodo rekli user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

clock-img

30.03.2011, 14:09

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: db

držim pesti, da rata!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar pridružim, in naj ti rata, da bo čez 9 mesecev veselje v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem