IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev
Pozdravljene!
Po dolgem času se spet oglašam....
Zanima me ali je katera imela v mb ambulantno histeroskopijo? Kako je potekala? Če nisem prezahtevna bi prosila če mi katera opiše tudi postopek z zamrzjenčki.
Odkar se je usoda poigrala z menoj, sem čist zgubljena.... včeraj je bilo 1 mesec.... včeraj bi dopolnili 22 tednov..... usoda je pač taka.... Počasi bo treba v nove boje..... zato pa moja vprašanja da se lahko pripravim na vse kar sledi...
mateja - histeroskopija je ambulantno isto , samo da nimaš narkoze, postopek je pa isto in greš potem lahko takoj domov. Postopek z zamrznjenči pa je takole. ko dobiš pvi dan

pokličeš v MB in te naročijo peti dan na UZ, in potem ti na prvem UZ-ju povedo kdaj spet prideš, je čisto odvisno od vsake posameznice. nekje deset__i dan po

dobiš v MB ovulacijske testke, katere si vsak dan delaš, ti sestra Marija vse razloži kako in kaj, in ko imaš test pozitiven obe močni črtici, tisti ndan potem takoj pokličeš v MB in te naročijo kdaj prideš po zamrznjenčke da ti jih vstavijo, potem pa je isto čez 14.dni krvni test. Če te še karkoli zanima samo vprašaj, lahko me tudi pokličeš, ker sem trenutno bolj malo na tem forumu, saj veš, nimam moči da bi še zdaj veliko gor hodila.
na zamrznjenčke pa lahko greš kadarkoli ti želiš samo pokličeš gor ko dobiš prvi dan

, razen če ti ne bodo dali terapije ( estrofem tabletke ) potem greš drugi dan

kar v MB
< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.4.2011 19:25:32 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži