Zadnji članki

Trpotec blaži kašelj
Pripravke iz listov ozkolistnega trpotca uporabljamo za pomirjanje suhega in dražečega kašlja, ki...
O živilih

Starševstvo je težko, če ga delaš dobro
\"Generacija infantilnih mamic, ki si dovolijo iti v klub v skromnih oblačilih in ne vidijo, da j...
Materinstvo
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Prov res je luštna, svetuje, razloži, vpraša na koncu če imaš še kakšno vprašanje in da vprašaj če ti še kaj ni jasno... Razloži možnosti za naprej, v kakšnih primerih gremo eno pot, v kakšnih primerih drugo pol... res, svaka čast!
Če bi obvejlala njegova terapija, bi jest najbrž že bila na britafu_ sem alergična!!
Jaz sem jim zadnjič skoraj skupaj zlezla ker me je tako bolelo ko mi je jemala kri! In še mojemu možu, ki je že 10 let krvodajalec ni blo nič jasno ko mu je jemala... ga je tako bolelo, pa je res navajen konjskih igel iz krvodajalsek
.
Res pa da je ta bolečina nič proti punkciji, ki je brez narkoze, hvala bogu, da jo v MB imajo, jaz sem takoj ZA
Ma to sem prebrala že enkrat lani pod eno temo, pa me zanima a res to drži