IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ojla!
Imam eno vprašanje. In sicer s fantom sva začela v neplodnostni v mb, fant je v ponedeljek oddal seme. Bodo prišli rezultati po pošti? Je potrebno poklicat? V kolikem času pa? On se seveda to ni spomnil, da bi vprašal.
Pa saj mu niti ne zamerim, ker je bil cel zmeden,... Jaz grem v petek oddat kri, a mi bodo mogoče kaj povedali,.... Saj vem da imam sto vprašanj, ampak, ko nama več kot leto in pol ne uspe, postajam že malo "nervozna" in bi rad vse izvedela. Pa saj vem da to ni ravno najboljše,.... ampak si ne morem pomagat
A.
Živijo!
Pri nama je bilo tako, da je moj oddal seme in dobil datum za branje izvida pri andrologu, kjer mu je vse razložil in pri njemu je vse ok. Midva sva na prvem razgovoru dobila kartonček, kjer so bili napisani datumi za oddajo semena, datum androloga za mojega in branje izvidov od obeh. Mal poglej, če sta vidva tudi to dobila.
pri drugem vprašanju pa ti ne znam povedat. Po logiki mislim, da nima kaj bit narobe, če piješ čaj. Ker vem, kako je, če se ti vse zavleče. Tudi jaz sem lani klicala v Mb, če si lahko sprožim

, ker bi me drugače čas povozil, ker ko imaš datum za branje izvidov, moraš imeti vse preiskave končane.
Upam, da sem ti kaj pomagala, če pa imaš še kakšno vprašanje, pa kar vprašaj!
Srečno