ja mislim, da ga je najbolj zmotlo, ker nikogar ni poznal, lani sicer tudi ni sam je veseno bil je še malo mljaši in se je pač šel igrat.... dons je bil pa opazovalec in ko sem rekla, da grem jst z benijem v benjaminovo skupino me je prijel za roko in jokal in tako smo potem skupaj tam ostali pol smo šli pa skupaj v benjaminovo skupino kjer pa sta se oba takoj zaigrala.... bini se je pa vklopil takoj v obeh skupinah..... sem misla, da bo z njim več problemov pa očitno bo obratno.....
je kr težko 2 uvajat ampak na srečo sem si rakla, da si bom vzela čas in kolkr bo kateri me rabo tolk me bo dobil..... ampak flori je reku, da jutri pa bo v svoji skupini,... no bomo videli silila ga ne bom lepo počasi....
vrtec in vzgojiteljice so mi ful všeč, ful so prijazni se pogovarjajo sprašujejo o navadah in nas pripravljajo na spremembe in razlagajo kako se otroci različno odzovejo..... tko zlo luštno je pa težko bit na 2 koncih in tud to so mi same rekle nej pač mal bomo pri enih in gremo potem skupaj še k drugim..... itak je fino, da otrok pozna več vzgojiteljic in jih bosta pač spoznala že takoj na začetku..... pri florjanu so 2 take mlade ful lušte in prijazne in kr ne moreš verjet kako se znajdejo sta pa ena 2 fanta not ful živa in ju kr skos imata bolj ali manj na vajetih

pri beniju so pa tud tok luštne ena je malo starejša in se vidi, da uživa v tem kar dela
stanovanje v sobi pridejo samo še podni (stropi so že končani).... v četrtek 9.9. pridejo pa monterji otroško sobo sestavit.... do takrat bo pa verjetno stanovanje prebeljeno in se bodo že podni not dajal

kopalnica manjka še podn
bom ju3 spet kej poslikala