heiii...
revizijo uspešno spelala
eva baje jokala že doma, da ne gre v vrtec....joj moj mali mišek....sj bo boljš....zj so vsi ostali že cool in se majo vzgojiteljce čas naši miški posvetit....upam, da bo kmalu šla rada v vrtec, ker to je res mukaaa...no pa saj veste kako je
katjuša...juhuhuhu...bravo za selitev...zj pa samo uživancija, boš vidla kako bo coollll...pa nič nazaj gledat....samo naprej in uživat s svojo družinico
čebel@...lahko tebi s takimi malcami in zajtrki k si suhica in lahko vse poješ
krvavice pa zelje je tud moje favourite kosilce
ejjj..kdaj maš ti že rok?
a so ti že vzel kri za tokso? men zanč niso, k je sestra pozabla, pa je rekla da bo kr naslednjič....halooo...to je šele čez en mesec bom že v 14 tednu??!!!??? a j to kej prepozno???
kolumbo...sj ne morm verjet koledarju....v petek greš že v rim...noroooo.....vso srečo in vse dobro pri porodu ti želim.....
tamika....dobro kosilo....tristan se je že navadil vrtca? ti maš kej več časa zase??
urša....še jokcate?? kako pa ste drugač??
sjmm...ti s res ultra preveč dobra gospodinja...če bi bla jst pr vas doma bi mela 200 kg
joj surf
, vem kako ti je...pr nas bni blo isto, ampak jst sm na srečo že na začetku dala mojmu ultimat, da dokler ni posebej kuhne, pa z vrati zaprtga hodnika, da ne pridem k njemu živet....in se je blo treba podvizat...takrat sva kupla eno provizoriš kuhno za 900 eur z aparati vred....in je čist ok kuhala 4 lete, šele letos, ko sva prizidek končala sva novo kupila....neprecenljivo je met svojo kuhno in vhod, ločen z vrati.....nisva mela posebej, sam s knaufom sva zaprla....zj mava šele posebi vhod.....probita neki zgruntat...dedci so itak zakomplicirani pa se jim ne da dopovedat, da se stvari da zlo zlo hitro in poceni zrihtat, če je le malo dobre volje....
...nesoglasja s taščo znajo bit še hujša tudi zato, k greš tud ti njej na živce, k se po njeni kuhni sučeš....ste to kdaj pomislli...to je bilo nekoč samo njeno, zj ma pa še vas tam in nima nobenega miru....povej tvojmu to....pa povej mu tud, da vama ona zihr ne bo nikoli priznala da ji gresta na živce...naredta si po svoje, pa bosta vidla, da se boste vsi v kompletu čist drugač razumel.....
no to je moje mnenje po izkušnjah.....
aja pozabla povedat kako smo mel super dan v soboto...smo šli oči pa mami pa eva z vlakom na bled, pol nas je pa babi pršla iskat in smo šli na pico z mojima tetama...super je blo, eva je ful uživala na vlaku!!!