Zadnji članki

Prvi dojenčkov nasmeh - kdaj?
Eden lepših trenutkov staršev je, ko opazijo prvi nasmeh svojega malega dojenčka. Je pa ta dogode...
Vse o dojenčku

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, sp...
Počitek in spanje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

ma mi sploh ni jasno zakaj ne smeta kaj spremenit na bajti, pa sej vse stroške sama nosita
jaz bi na mestu tvojega moža vztrajala in uredila tako kot vama paše. Joj tvoj možek nej enkrat po mizu udar, pa nej se ne pusti več k tole je pa že nagajanje se men zdi
. Pa super da ti otročki mal pomagajo in zamotijo MAja da maš vsaj malce časa za kak kapučin v miru
Se glih sprašujem kdo vam dela take pridne otroke???
, šele ob pol osmih je bil mami, jst bi kavico (Neli), pa MAMIIII (Kristi). Pol sem jima pa še mal telebajskov prbila pa sem še pol ure not dobila
Sva mela v nedeljo pogovor da jst težko vse sama pa to, je reku da se bo mal več not angažiru... Ma ja, včer sem mogla it cunje pobrat, pa rože zalit, pa nove cunje obest pa naštimat... In je pa vmes blazno velik delu
Ne smeva pa rečt da sva ga drugje rihtala
z Majčijem cote obest...pol pa še mal na igrišče
napoveduje
......to ti govorim k je pri mojih isto......ful obljub pa nič iz tega.....ej najbl na svetu ti za RD želim d bi se vam v prihodnosti ratal odselt, pa pozabt kok ste že vložil.....res samo spokat in bi tastaredva hitr kej na koga napisala, sam d bi nazaj pršli. Mene tut še zmeri "bolijo" žulji pa par jurčkov k sm jih pustila v "mojem ex"-beri MAMINEM stanovanju, k mi je bil obljubljen za diplomo........nimam kej....mislm d mi tut doktorat nebi pomagal........so pogruntal d je preveč luštn če še ena plača na mesec pade, brez d mrdneš......tko d jst pri nas ne mrdam več