writing-img

RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del

clock-img

27.08.2010, 11:39

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo.

clock-img

27.08.2010, 11:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo.

to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in jeuser posted image

clock-img

27.08.2010, 11:40

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela helov user posted image super za sprehodek s Hano, lepo da sta uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:42

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga user posted image user posted image user posted image Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtcauser posted image . A mata recarota 9-18?

clock-img

27.08.2010, 11:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga user posted image user posted image user posted image Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtcauser posted image . A mata recarota 9-18?

ahauser posted image .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10%user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:43

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

kolumbo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Šimeta , cote...itak...to se nam ne bo kmal končaluser posted image user posted image user posted image

urša....zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tečnitis...pri nas je tud v najlepšem razcvetu..naša tečkica...kadar sm jz kej slaba..ploh noče, da bi ga kdo drug kej porihtal...ni šans...kok so to čudn naštimani naši srčkiuser posted image

po sprehodu sva šla z Majčijem mau potičke u mivko delat, pa mau po ulici gor pa dol tečt, pa na vrt po zelje...za zelnasto solatko....vroče, vroče...vroče...sva kr not ušla...se bomo zdej mau z jogurtki in sadjem pohladili....pol pa boš šla mogoče kr mau z Majčijem zalešt, pa en lekadol c u rituser posted image

user posted image ...a vas user posted image kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve????...k jz, če nebi mojga poklicala vsak dan...pol se od jutra do večera nebi ne slišala, ne vidla...pa bi bla jz pol žalostna on pa sploh nebi vedu za kva se greuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

27.08.2010, 11:44

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

ahauser posted image .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10%user posted image

Sem ja. Bova šla jutri najbrž kr v btc v bc pogledatuser posted image

clock-img

27.08.2010, 11:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image ...a vas user posted image kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve

če ga ne pokličem do 9.00,me pokliče on....se pa dopoldan vsaj 2x slišiva

clock-img

27.08.2010, 11:46

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

Kolumbo super da te Šime razvajauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj kok bi men s4edl k bi me en peljal na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

men tud dons...mau za spremembo...tale Šime je res iz drzga planetauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

27.08.2010, 11:46

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sjmm midva z mojim se po telefonu slišiva bolj malo, ponavadi pokliče ko gre domov. Se pa prek google talka mal pogovarjava. A veš k so oni v delu pozabijo na svet okol sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:47

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Sem ja. Bova šla jutri najbrž kr v btc v bc pogledatuser posted image

tam je velika izbirauser posted image .....mi bomo tudi verjetno mogl še enega kupit,ker se velikokrat zgodi,da nam tast odpelje sedež

clock-img

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

user posted image ...a vas user posted image kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve

zelo pohvalno!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Kolumbo super da te Šime razvajauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj kok bi men s4edl k bi me en peljal na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

men tud dons...mau za spremembo...tale Šime je res iz drzga planetauser posted image

takih ne delajo večuser posted image

clock-img

clock-img

reckova

pencil-img

130

Jah saj želja je Urša, samo moram še diplomirat, pa kako leto delovne dobe, da bo vsaj porodniška normalna. Pa saj veš kak je to, bolje da te preseneti pa da ne razmišljaš o tem. Ne vem, bomo videli...zdaj sem dala Jureta ajat. Se mu pozna, da je ponočeval, meni pa tudi. Danes sem mojemu rekla naj kar prinese nekaj iz McDonaldsa, potem pa obiski in upam, da bo noč mirna. Pri nas je pa tak vroče, da to ni za verjet. Komaj čakam jesen in bolj znosne temperature. Babuške lep vikend pa se beremo kaj. Lp

clock-img

27.08.2010, 11:48

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

zelo pohvalno!!!user posted image

jaz ratam živčna če se nič ne slišiva,ker on je za volanom in sej veš da so norci na cesti

clock-img

27.08.2010, 11:50

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

reckova.......jaz držim pestke da vas user posted image  enkrat lepo presenetiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:51

clock-img

baki

pencil-img

3242

haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov

clock-img

27.08.2010, 11:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

za ohladitev

user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov

juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:53

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki držim pesti da ti rata dobit službico user posted image user posted image user posted image user posted image A kej potrebujete? A ma Katja vse za šolo? Dej povej če kaj rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:55

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sedaj grem pa vsaj osnovno popedenat - me čaka sušilc, pa pralni stroj je za spraznt, pomivalc tud, kuhinja bomba, no sej ostalo tuduser posted image . Grem mal pošlihtat. Vmes vas bom pa itak še kej prebralauser posted image

clock-img

27.08.2010, 12:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz grem pa malo vodoravnouser posted image

clock-img

27.08.2010, 12:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.08.2010, 12:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.08.2010, 13:33

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

do zdele sva spali,zbudila naju je pa tašča z GLASNIM trkanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem