Še dobro, da sem si skopirala post
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Semper, Se*, gapii - pogrešane!!!!
Sori
Kaj pa vem, kaj naj napišem .... da ne bom samo o sebi pisala ... hec hec

Se kar strinjam s tabo, da je tisto naše staro debatiranje res kar zamrlo

Pol pa tudi ni ene prave volje ...
Še nekaj me je spodbodlo, da sem malo začela brat še druge forume - in šla preverjat na Upajmo skupaj, kaj je z mismis ... Saj se sicer ne poznava, samo se je ful spomnim s tega foruma in tudi od takrat, ko se nam je žal za kratek čas pridružila med nosečkami, potem pa žal ni več ostala z nami ... KOK SEM VESELA

Če slučajno bereš tole,
mismis, res ti privoščim, da končno pestuješ svoje dete! Uživaj v nosečnosti! Uh, koliko spominov se odpira ...
No, pozabila sem že vse, kar ste napisale.
Reby, tudi mi smo že imeli probleme z učkami, pa se je (verjetno tudi s pomočjo kapljic) zelo hitro uredilo. Upam, da bo pri vas tudi tako
Mi smo sicer tudi smrkavi, pa kar grozno zakašljamo občasno, kaj hujšega pa ni. Tako da hodimo v vrtec, zdaj že z veseljem
Goldy, si me spomnila na to smotano vlogo. Sem jo že včeraj izpolnila, zdaj pa ne vem kam sem jo dala

Pa še naša (ne)sposobna računovodkinja mi mora napisat dohodke (nisem bila vseh 12 mesecev zaposlena). To bo še zanimivo ...
Ajsi in
Biba: faj opravite jutri pri P!
Zdaj pa še kakšna urica ali dve dela

O spanju pa rajši ne bi. Zadnji 2 noči sta bili katastrofalni. No, mogoče vam pa tudi jaz še kaj napišem ob kakšni čudni uri
Lepo se imejte, pa mirno nočko!!!!