IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
lana, a nimaš več dost mleka? menda priporočajo tudi Bebo 2, je bojda slajše... ampak kar se M tiče, nekak ne poznam zadeve. glede hranjenja stoje pa sem mal lost
..mislim da ga ni dovolj za cel obrok

, ker potem poje normalno obrok, pa sem mislila dajat zjutraj pa zvečer, pa kot kaže ne bo nič

.
Bibon, mi smo kupili blazine (puzzle) v BC za cca 14 eur, nakar mami ugotovi, da ga je polomila, saj se je dalo dat ven iz vsake puzzle po tavžent koščkov (razni bicikli, pa avtki, ...), potem sem pa v Mercatorju kupila 2 paketa po 6 eur navadne s številkami in so ok. Mogoče bi bile blazine boljše, predvsem z vidika čiščenja.
Glede plavanja pa mi pojemo doma oziroma ponavadi pol jogurta pred plavanjem (nič ne gre ven) in ostalo po plavanju. Vse ostale mamice futrajo otročke po plavanju....nas je poln hodnik pred velikim bazenom.

Super za začetek tečaja

. Glede mazanja pa mislim, da je kimsy al nekdo drug pisal. Jaz namažem Živo z ognjičevo kremo po kopanju zvečer tisti dan ko smo imeli plavanje, drugače jo mažem samo z riboderminom po pregibih (jah, še kar

).
Kako sta špikarki? Folikli rastejo? Držim pesti za obe

.
Mi smo pa skoooraj zdravi. Na plavanje nisva šli, ker Živi še kar teče z noska, pa nebi rada, da koga okužimo

, no jutri pa greva na telovadbo, upam, da bom jaz čisto ok, ker danes še nisem čisto.