IZVIRNO SPOROČILO: biba007
Lanči, sem jaz tudi vrgla oko na tatami (da ne omenjam puzzlov - kar slabo mi je ...), pa me zdaj, kot uber skrbno mamo, daje dilema, če morda tudi tatami mehčajo s formamidi. Moja (dopuščam možnost, da rahlo panična) logika gre namreč nekako takole: plastiko morajo z nečim mehčati (torej tudi tatami, aiex ipd.), materiali za otroke so pod strožjim nadzorom (ergo: so zasledili tele formamide), kaj pa pri drugih? ... da ne bo tole ena izmed tistih izpod-dežja-pod-kap varianta ....
...sem jim pisala in so kontaktirali s proizvajalcem...baje imajo vse certifikate. Je pa to trda pena, ne takšna mehka kot so puzzle. Pa en kos, ni šans, da otroček cuza kakšen košček..ne vem, upam da ne vsebujejo teh formamidov

.
Reby, očitno imaš res kakšno hiperco, počivat, pa dosti piti...božček...
Mi smo pa včeraj dan (no skoraj) preživeli po urgencah..se je poškodbi gležnja očitno pridružilo še neko vnetje....ah, vedno nekaj.....Smo prejšnji teden kupili v BC gugalnico in sem šele doma videla, da je polomljen en štiftek, ki zapenja tisto sidro na sredini...ma mislim, da zadnje čase, sem kupila že toliko stvari, ki niso bile brezhibne, da resno razmišljam, da ne bi več hodila v BC

.
Gapii važička, imaš lepo torbico

, pa še moje barve.
Nosečke in vse ostale....eno lepo nedeljo vam želim.