Joj drage moje ce bi vam povedala celo zgodbo o zmaju,bi morale odpreti 3.del. Cisto na kratko, moja tasca je visoko izobrazena gospa,z koncanimi 3 faksi, sedaj ze v penzijLjudo ceni glede na njihovo izobrazbo in ce nima koncanega vsaj enega faksa je zanjo popoln bedak. Dobro, to smo postimali. Siccer se nikoli ni vtikala in se danes se ne, neposredno pa vsem greni zivljenje. Ze ob samem prihodu iz porodnisnice nas je pricakala na sopnicah v bloku in mi lupinico iztrgala iz rok, ces da bo ona nesla otroka v stanovanje, ne da bi pomislila da morda bi pa zelel to novopeceni ocka. Pa sem pozrla in se naredila da nisem nic videla,si nadela filmski nasmesek in to je to. Potem se je spravila na mojo mamo,ces da je vsak dan pri meni in da ona zato ne more prit in da ji ona ze nebo ukazovala da mora namesto mene v trgovino in da naj mi kaj skuha ker pac rabim pomoc. Moja mama je doma na primorskem, tasca 500 m stran od nas. Tasca ima tezave z mero pri alkoholu in neko popoldne je moz rekel da naj preneha z pitjem, ce misli malo pocartati fantka, ne boste verjele kaj je rekla!!!!!!!!!!!!!!!!! Alkohol mu ne skodi, cigaretni dim pa ja. Spet sem se naredila da nisem slisala. Naslednji dan je pocilo,ko je prisla in videla da je pri meni mama, je odigrala vlogo kako jo moti cigaretni dim in uzaljeno odvihrala. Moj dragi se je takrat zdrl na mojo mamo in ji ocital da ukazuje njegovi mami, ostala sem brez besed. Tasca je obrnila besede in uspesno zmanipulirala sina da ji je verjel. seveda je bila nasa uzaljena, mene pa je tako prizadelo vse skupaj, da sem cez noc ostala brez mleka. Ze tako sem imela tezave in sem si mleko crpala, potem pa tole. Gospa zeli da se jo vsakodnevno poklice in prosi da pride pogledat svojega vnuka, ob rojstvu mu ni ne kupila ne prinesla nicesar, ker je pac se premajhen da bi vedel da je to od nje. Z mano je hotela na prvi pregled, sama hoce otroka peljat ven ko snezi in ima Rok nekaj tednov,pestovala bi ga vso popoldne ko je na obisku in ker sem se ji postavila po robu ni hotela vec prihajat ko sem bila sama ampak le ce je bil moj doma. Pa je spet nekaj casa ni in ne poklice pa jo poklice dragi in mu ona v pijanem stanju rece da ne bo prihajala ker je nezazeljena in ker je moja mama pri meni in da ji je itak rekel da MORA prej poklicati ce lahko pride. Uglavnem,adijo pamet!!!!!! Moja svakinja je rodila en mesec za mano in njej pocne enako celo iztrgala ji je malo iz rok ko jo je se dojila, svakinja je dobila zivcni zlom. Pri njej si celo drzne vzeti pivo kar sama iz hladilnika in ne odide prej kot po stirih urah. Rekla sem nakratko in se razpisala na veliko pa nisem napisala niti tretine dozivetega. Za piko na I, je za bozicne praznike na voscilnico napisala le sinovo in mozevo ime ter voscilo, zorej po njeno otrok nima mame in sin ne partnerice.