tok tok... je kdo doma... noooooooooooooo pa začnimoooooooooooooooo... a ne inigo
prvo... dobila tel. klic, da almera lumparije zganja...
... ej, lejdi, ni še cajt... imaš še full stvari zauštimat pred porodom ej!!!!
... pazi nase
upam, da ste ostale dame in naši otročki ok... se opravičujem nisem brala za nazaj... saj veste, da vas ima rada
kuga pa mi? nič, uživamo kugapak... vreme je, jutri se bo menda malo skisala, ampak bo kar pasalo, ker je bilo pa zdaj stalno na 30 in to nej zame... Lovro, joj, tale naš poba... začel je konkretno govorit
, zdaj sili ljudi, da mu rečejo dober dan, hvala, prosim... toliko časa jih gleda, dokler mu ne odgovorijo
skratka ni nam dolgčas... ajaaa... včeraj zvečer je prišel oni tastar poln dnarja... jp... težit... hotel je vedet kdo smo... težil težil... mož se je kar umaknil, jaz sem si pa privoščila, res cel teden sem tuhtala o tem in ateku takoj rekla, da sem vesela, da je prišel, ker mu moram par stvari za povedat
... očitno mu je mali naplozal cel kup stvari, potem sem mu pa še jaz povedala verjetno čisto isto verzijo, kot je bila v policijskem zapisniku (btw mulo si je namesto 100 eurov naštepal 1.500 eurov) in je bil čisto paf... še bolj ga je pa zadelo to, da sem mu rekla, da mulotu čisto nič ne zamerim, ker je v treznem stanju čisto ok, da mi je pa žalostno dejstvo, da ga alkohol (pa verjetno še kakšen dodatek) čisto spreobrne... pa me je ata kar gledal... pa se je kar pobral... ampak potem... prijadrata dva varnostnika gledat, če je kdo v sosedovi kučici, stopim do njiju in povem, da je bil pač ata kle... unadva pa zakaj jih nismo poklicali in da imajo prepoved vstopa v kamp itd.... fak, mi je bilo žal, da jih nisem, ker sprva (glede na teženje) sem jih hotela klicat... so pa potem po celem kampu poostrili nadzor, ker so opazili, da je bil celo mulo v bližini... skratka... sploh ne vem kaj naj si mislim... kr neki... znajo pa biti z dotičnim gospodom še problemi... samo, takrat se bo pa lahko z nama pogovarjal samo še preko odvetnika... tako kot pravi gospa lastnica (tudi levinja po horoskopu): Sem zelo prijazna oseba, znam pa biti tudi zelo pasja, če je treba.
aja... in majuska... če dobro pomnim v kratkem odpotujete na lepše... ker ne vem kdaj se zopet javim... vam že zdaj želim lepo pot in super truper počitnice...
inu... glugluglu... zemljotres zemljotres... očekiva se zemljotres...