writing-img

Gostilna z otroškimi igrali v LJ?

clock-img

05.07.2010, 09:36

clock-img

petruska

pencil-img

465

Mi lahko katera priporoči dobro gostilno v LJ ali okolici, ki ima letni vrt in igrala zunja.
Hvala za vaše ideje!

clock-img

05.07.2010, 11:29

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Jurman na Zaloški user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 12:31

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Picerija Paparotti v Jaršah pri Domžalah (če se pelješ od Domžal proti Kamniku). Vse skupaj je ograjeno, tako da otroci res ne morejo nikamor "pobegniti".

Od takrat, ko smo odkrili to picerijo, hodimo samo še tja, čeprav nam je precej s poti. Tudi hrana je odlična, imajo posebne menuje za otroke - otroci dobijo zraven sladoled in kinder jajčko.

clock-img

05.07.2010, 13:10

clock-img

živa

pencil-img

2366

Košir v Tacnu.

clock-img

05.07.2010, 14:34

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Tudi jaz iščem gostilno z igrali, ker bomo kmalu praznovali roj. dan. Sem tule že spraševala pa sem dobila malo odgovorov. med njimi je bil tudi ta z Domžal, Paparotti. Pa sem mal po netu gledala pa tut dost kritizirajo tole...da so nesramni in baje zelo počasni natakarji, tut čez hrano so mel velik za povedat...spet drugi so pa zelo hvalaili...tko da  sem zdej res v dvomih.

Za tegale Koširja sem pa že slišala da obstaja, pa me zanima če ma kera kaj izkušenj, kakšna je hrana, predvsem pizze me zanimajo, kakšna postrežba, cena?

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

clock-img

05.07.2010, 14:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem