writing-img

RE: Bi svojega rade videle z drugo?

clock-img

09.08.2010, 16:31

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977
in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjelauser posted image user posted image

Očitno je to res tako razširjena želja pri moških, da ženske enostavno ne verjamemo več, da kakšen moški pa ne bi.

No, četudi je to res... kdor ne bi, se mi zdi pač rahlo trapast. user posted image

user posted image user posted image a tudi ženske ?user posted image user posted image

clock-img

09.08.2010, 16:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjelauser posted image user posted image

Očitno je to res tako razširjena želja pri moških, da ženske enostavno ne verjamemo več, da kakšen moški pa ne bi.

No, četudi je to res... kdor ne bi, se mi zdi pač rahlo trapast. user posted image

user posted image user posted image a tudi ženske ?user posted image user posted image

Rahlo trapast se mi zdi vsakdo, ne glede na spol, ki se brani dvojne doze užitka. user posted image

clock-img

09.08.2010, 16:38

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 18:38

clock-img

ronja

pencil-img

15289

NE! RAJE ENO PA TISTO DOBRO KOT DVE SLABO

Vprašaj ga: kaj pa dve dobro? ko da ma samo ti dve možnosti...

Sicer pa: nisem še probala, nisem proti, verjetno bi se prej odločila za še eno žensko zraven (tako, ki so ji všeč oboji, seveda). Ne predstavljam si točno, kam bi dva fanta naštimala...

clock-img

23.08.2010, 15:18

clock-img

svetnik

pencil-img

95

ma kje paaaaaa....Že eno komi sfolgam.......user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem