Vidim, da vas dosti piše, da majo vaši otročki dedka mraza pri vas ali vaših dragih v službi... JAz tega ne razumem najbolj.. Kako to mislite?
sj se hecaš ane..a nisi nikol hodila k staršem v firmo na dedka mraza..
no skratka firme organizirajo dedka mraza in ponavadi je še kakšna predstava prej..in potem dobijo še darila..
mi ga mamo drug teden v petek..pa kr dobimo za 20€ bone od btc-ja pa morš sam kupt darilo pa ga prnest tja da pol dobi..vrjetn mu bom kupla en traktor pa prikolco pa par živalc gor-morm jt pogledat v BC k vem da sm to že nekje vidla ne spomnem se pa kje..
mo ko sem bila js mejhna-no mejhna sm še zdj, rajš napišem mlajša...so v firmi od mami meli organiziranga dedka mraza v mestnem lutkovnem gledališču-sj je šentjakob ane..no in zmeri je bla predstava prej potem pa še obdarovanje..zlo je blo lepo
no pri marcelu v vrtcu so šli ta teden na 2 predstavi, eno k so igral otroci in eno k so igral odrasli..in je vzg.rekla da je super gledu in vse tako da bomo verjetno šli kmalu tud mi v gledališče..sm mislna še mal počakat da nebi bla tm kšna panika pa vidm da brez potrebe..
aja pa tok stvari delajo v vrtcu da sm prou rekla da bom mela eno škatlo od čevljev in bom spravljala to not..hm sam nimam nobene škatle..a ma kera kšno:)
aha še to..glede obdarovanja..sm v citiyu najdla neki ful dobrga na stojnici-no vsaj men je hudo dobr..skratka za 6€ taka ploščica in gor bodo neki narisal pa napisal za naj vzgojiteljici..čaka se sicer en teden ampak ni panike..sm zlo vesela
no učei sva se šla pa igrat gor v citiya z unimi igračkami...madona tok je bil vesel, tak nasmeh, take učke kokr da vse igrače prvič vid in ima doma za igrat kamen pa palico..
mal me je blo strah odhoda samo sm sam rekla no zdj pa greva pa dej vlakom pa pa..in je šel..brez joka, dretja..zelo sem ponosna nanga in zelo vesela-sm mu tud to povedala..
sm pa srečala potem v h&m-u še mony25 in pravi da so super..