IZVIRNO SPOROČILO: fragola
ojla vam ga pole napišem ko bo Lana šla spančkat
Se priporočam tudi jaz, čeprav sem jih nazadnje pekla pod maminim nadzorom v srednji šoli. Naš zelo navija za krofe, jaz pa bolj za lokalno slaščičarno
Razlika v letih: pri nas sem starejša jaz, o našem pa samo toliko, da so mu za hobi všeč starine

. O letih pa ne bom, ker sem spet ugotovila, da sem ista generacija kot Minina mama

JBG, sem pač izkušena
Janci in Tira, še malo do finala

. Trebuh pa ni važno kolikšen je, važno je, da ti je koža prav. Čisto zares. Meni je proti koncu nosečnosti počil popek in sem bila čisto nesrečna, ker mi koža ni bila več prav.
Mini - obvezno se v toplicah priklopiti na internet!
Koža na lulčku - P jo je potisnila dol samo toliko, da se je glavica videla in je rekla, da je zadosti. Sva pa pred tole driskico s Srečkom pridno telovadila in enkrat on čudno sune z boki in evo cela glavica pogleda ven. Je bilo še meni grozno.
Srečkova bolezen - še vedno redko kaka ene 2 - 3 x na dan. Dali smo mu piti tudi koka kolo, pa ni pomagalo. Mogoče je bilo premalo, pretiravat nočem. Nima pa vročine in je živahen sto na uro. Za moj okus bi lahko več pil, je pa zadosti.
Tudi ta bolezen pa sovpada z zobkom in tako je ostala samo še ena spodnja trojka. Pa tudi to bo kmalu dobil, je pa čisto revčkan, ker grize sam sebe, ko bi si rad drgnil tisti mali prostorček, ki je še ostal.
Danes pa za kosilo pripravljam lazanjo - po ene 2 letih. Menda mi bo ratala:)