Pižamice - mi že kar nekaj časa prakticiramo 2-delne pižame in se nam super obnesejo. Naš mali ni prenesel pižamice s s topalci (zaprtimi nogicami), raje vidi da se stopalo lufta. Je pa res, da je v vreči in glede tega, še nikoli ni kompliciral.
Nam gre pa tudi uspavanje vedno bolje od rok, sedaj zaspi v svoji posteljici, sem sicer še ob njej, a 5-10 min in je mir.
Mini - WB. Po slikicah sodeč ste uživali in prav je tako. Glede let se tudi ne sekiraj, ker niso merilo. Važno, da si v duši zadovoljna in srečna. Jaz se ravno v teh trenutkih pogosto opazim, kako opazujem in občudujem svoja dva fanta, in to je tisto, kar zapolni moje srce. Saj bo še vse!
Usoda in življenje nam tke svojo pot in vedno se najdejo kakšne ovire. Poglej mene - pri 23-ih dve diplomi v žepu, pri 24-ih služba, pri 25-ih služba za nedoločen čas (ista), poroka in gradnja hiše, pri 26-ih v hiši, a pri otroku le ni šlo s tako potjo. Šele ob 5 obletnici poroke naju je razveselil J. Je že bilo tako namenjeno!
DH -
, da sta na koncu le našla skupni jezik in se pobotala. Vsako razmerje ima tudi slabe dneve, a umetnost je le-te prebroditi s pogovorom in neko mero razuma!
Bačko - pa kaj je z vašim zdravjem? Pošiljam
, da bi bili vsaj 1 mesec vsi zdravi!
JanciF - Super, da uživate. Ob priliki (ko mala Eva zraste) se najavimo na obisk! Še lepše pa, da je Tom sestrico sprejel z navdušenjem. Lepo se cartajte!!!
Jaz sem pa ravno zamesila PZ žemljice. Poročam, kaj bo nastalo.
Je pa HB počutje veliko boljše. Zgleda, da so AB prijeli. Računam, da se še ta teden vrnem v službo, ker pogrešam mulce :)