10ka, hvala za fotke. Jih moram shranit za potem, ko bo velik. Sploh če ne bo hotel kuhati (10ka je slikala Srečka v igralnici ko se igra s kuhinjo).
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
mi je pa dr. rekla da vročina se naj ne zbija, če ni nad 38? ker se mora otrok mal prekuhat.
pa to vsi skos govorijo..sam js se tega ne držim, ker je pač največja nevarnost vročinskih krček ko temp narašča..če ma temp nad 37.5 js dam calpol..sj kaj pa mislš da bo drgač če se bo prekuhala..joooj kok je men to kr neki..glih tko bo ozdravela in naslednič ko ji bo nameneno da zboli bo zbolela..
Mini - tole si pa malo mimo brcnila. Vročino ima človek z namenom in ne zato, da bo za vsako figo jedel calpol (pa nisem neka nasprotnica calpola, ravno obratno).
http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/0/527c766781502cc6c1257280003c14bc/$FILE/Moj%20otrok%20ima%20vrocino_december%202009.pdf Just - dobili izdelke, med drugim kopel materine dušice, ki vodo obarva na roza. In naš Srečko - v soboto ni hotel v vodo

Ubogi otrok prestrašeni. No, danes, ni hotel niti v čisto vodo. Sva šla skupaj v banjo, potem pa sem mu za hrbet kanila par kapljic kopeli, toliko da je zadišalo. Pomagalo pa verjetno ne bo nič.
Dohodnina - letos doplačava oba in mi ni jasno, kako ne morejo v naši službi bolj natančno odmerjat čez leto.
Zdravje - zaenkrat trkam na les. Je bil pa Srečko v soboto strašno slabe volje in sem že rekla pri sebi - evo, spet bo zbolel. Je zdrav - kot vedno ko je mraz - ampak še danes čisto jokav.
Sva pa z našim zmenjena, da gre ta teden na bolniško on zaradi razmer v moji službi.