Kaj ste pa lepega kupili?
Če bo šla katera v naslednjih 5 mesecih kaj v ikeo, se priporočam. Kupila bi en stolček za hranjenje (antilop) za darilo. Če ga bom šla sama kupit, bo to presneto drag nakup
Tira - lepo poroko ti želim (je že mimo

), imej nanjo lep spomin, nevšečnosti boš pa itak kmalu pozabila.
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Glede sladkarij - jaz oz.midva jih tudi ne dajeva, pravzaprav jih sploh nimava doma. Problem je, ker ji jih vsi ostali (predvsem moja mama in tašča) dajejo. Pa sej toleriram, da ji dajo kaj, seveda, ampak totalno me razjezi, če nimajo mere in ji kar ponujajo, tudi ko je že krepko presegla količino ki bi jo po mojem lahko dobila.
Pri nas sva ta stara dva sladkosneda in imava zakladnico do katere Srečko ne more. Velja pa pravilo, da pred jedjo NI sladkarij in to prepovem vsakomur brez izjeme. Po jedi lahko dobi toliko kolikor hoče. Zaenkrat, ker itak ima kmalu zadosti. Upam, da se bova od tega pravila kaj naučila tudi ta stara dva, saj jaz se rada bašem s sladkarijami ali slanimi prigrizki tudi pred jedjo.
Če smo pa kje po obiskih/piknikih/praznovanjih, ko Srečko nima reda v prehrani, pa je sladkarija na mizi, pa pravila za tisti dan "pospravimo". Že itak se preveč sekiram okrog tega koliko je pojedel. Mi je pa v tolažbo to, da z našim reagirava podobno in torej tašča (ki je soseda čez dvorišče) nima kaj dosti besede. Ampak je pa vztrajna. Če ne sme dati sladkarij in ji razložim da še nismo jedli, pa vpraša če lahko da smokije. In to pogreje tudi mene, ker je prevečkrat na sporedu. Mogoče tudi ona išče "meje"
Glede okusa našega Srečka pa lahko rečem samo, da se mu vidi, da je dedec, saj se mu ne da gristi čisto vsega. Npr. ne mesa, zelo rad pa grize kosti. Ostalo pa kar je. Če ne v vrtcu, pa doma.
Sem pa zelo vesela, da da rokico, ko hodimo in sva danes celo uspela ene 100 m hodit po pločniku ne da bi mi hotel uiti na cesto. Za nas velik napredek.