IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
za tiste ki so že na kahlicah...našega ko slečeš bi se šel potem ko na kahli nič ne uspe v banjo mal počofat...

HAHAHA. S smučanja smo že prišli, a časa ni nobenega. No, če me danes ne bi Janci opozorila, bi me še vedno iskali.
Na smučanju je bilo fantastično, J bi že smučal, če bi mu dal smuče, vreme je bilo super, nakopali smo se, meni je uspelo celo skočiti v savno. Sedaj pa tudi odhajamo na morje! Je treba počitnice izkoristiti.
Bom zvečer kakšno slikico prilimala, da mi boste malo fauž :)))
Janci - cvrtnika nimamo in si ga ne želim, niti s kapljico olja. Jaz dam pomfri speči na pek papir brez olja v pečico in mi je ful dobre. Cvremo pa enkrat na pol leta, pa še takrat mi ne paše preveč. V zadnje je celo J sodeloval pri paniranju zrezkov, da ne omenjam kuhinje

Sploh pa ne prenesem cvrtja v gostilni :)
Drugače je pa Eva prava mala princeska. Uživajte še naprej! Prav lepo je bilo videti vašo novo družinsko članico.
Številka čevljev - naš ima 23, a bo potrebno počasi vse zamenjati. Prav tako tudi oblačila, ker se je potegnil v zadnjem času. In kot nora iščem bodije 92, pa nič ne dobim.
Mala_ princeska - čestitke za službo!!
Mini - upam, da bo Marcel kmalu boljše. Jaz trkam, ker je naš zadnje čase zdrav kot riba. A veš, da si skušam priklicati tvojo barvno v živo, pa sem te res premalokrat videla :(
< Sporočilo je popravil vitae -- 23.2.2011 13:11:39 >