IZVIRNO SPOROČILO: manna
Ampak halo - Manco damo spat ob 21h, a je to prezgodaj?? Koliko ur imajo vaši tamalčki nočni spanec? Kdaj grejo spat in kdaj vstanejo?
Manna - nič ne moreš. Otroka daš pač spat ko je zaspan. Verjamem pa, da se bo sčasoma uredilo spanje tudi pri vas. Odkar se je navadil na vrtec Srečko spi od 18.30 pa nekje do 6h zjutraj (včasih manj). Približno 12 ur torej. Pred vrtcem nikoli ni toliko spal ponoči. Mi je pa fino, da je ritem obdržal tudi med dopustom.
V našem vrtcu tako majhne otročke dajo spat takrat ko omagajo (načeloma do 10h, ampak če ne gre in otrok zaspi na tleh, kaj pa bodo).
Mi je pa fino, da je Srečko doma še jutri, ker sem danes od ene mamice izvedela, da ima en fantek težave z uvajanjem in je tako jokal, da je v eni uri 2x bruhal. Revček, ampak mi je bolj jasno, zakaj ob menjavi skupine Srečko spet slabše spi.
Pa se tolažim z zobki, ampak nič ne pokuka ven

od začetka junija, torej 3 mesece že ni dobil "novega" zobka.
Smo bili pa danes v zoo. Ni bilo gneče sploh, ampak za Srečka je pa še vedno najbolj zanimiv pesek, tako da smo imeli spet precej kratek obisk. Je vsaj opoldansko spanje prespal doma, jaz pa sem se grela ob peči.
S pečjo imamo pa kar nekaj težav. Srečko bi vse potipal in pridno treniramo "ajs". smo pa danes zakurili drugič in ga že manj zanima peč kot včeraj. Jaz pa se najbolj bojim, da bi se opekel po nesreči, ko bi padel ali kaj podobnega. Ampak če damo ograjco, nam pa nič placa ne ostane...Bomo videli kaj bomo.