Evo mene, na šihtu. Za danes počasi končujem. Me pošteno bolijo oči po celodnevnem buljenju v pc.
Smrketa - tudi na slikah se vidi, da si uživala 100 na uro. Naj te ta evforija drži čim dlje. Pa ata Smrka tudi
Mk - ti pa res ubogaj nasvet o počitku. Če le moreš, počivaj. Boš pa vsekakor lepa nevesta, če boš tudi ti žarela kot Smrketa. Upam, da tvoj ne bo zamudil na lastno poroko
Jaz tudi ne bi bila zadovoljna z njegovimi pripravami.
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
bjondi-packa k maš tok lepe rožice
Manna - a že v službi? Kakšen virusek ti je lahko pa tudi Manca prinesla z vrtca. Ko je bil Srečko bolan, sem bila jaz prehlajena (=podlegla verjetno istemu virusu, le v blažji obliki). Saj ni nujno, da otroček zboli, lahko je samo prenašalec.
Bjondi - porcije: Za mero imam pa eno njegovo posodico. Načelom pripravim ene 200 ml jedi, pa v gramih je to v primeru rižote lahko krepko preveč. Pri nas je pa problem, da naštimam preveč, mali pa ne poje. Zmanjka redkokdaj, mogoče včasih za malico, ko dobi jogurt. Takrat mu dam za čez še malo banane.
Pa ko smo že pri hrani - naš Srečko trenutno "odkriva" hruške. Meni je fino, ko mu lahko v roke dan
neolupljeno polovičko. Če je lačen, poje tudi lupino. Če ni, imamo posvinjano kuhinjo

. Pa tudi grozdne jagode rad cuza, le da so tam poleg lupine še koščice in je pljuvanja še več

.