Joj, babe, kolk mate pa ve cajt čvekat!!!!
Lepo, da se javiš! ja seveda se bomo še kdaj dobile.
Manna - to so granule - tri na dan za otročke pa imaš mir s tahudimi prehladi pa to. Zdej ko delam jih pa tudi jaz in mož jeva. Dobijo se pa po pošti. Če boš naročala mi povej, pa ti telefonsko sporočim. (morem it poiskat

)
Bravo Smrketa! TO pa je užitek, ko ti več ne visi nad glavo, a ne?
Uh, ti zobki pa nas takoooooo matrajo... končno so vse štirke zuni, se pa res bojim trojk - neprespane noči, služba pa drugega dela na pretek... uf bo še hudo.
HB pa tudi mi nimamo problemov z vrtcem. Mali je baje ful priden (je rekla vzgojiteljica, da ta je pa tak, kot da ni naš! - je tavečji tak živc pa v taki mali šoli pol kr mal sodjo po prvem...) Drugače mi je pa ful všeč, ker vzgojiteljica v M & M skupini v program vključuje dosti načel Montesori pedagogike in Valdorfskega vrtca! Veliko plastičnih igrač so nadomestili s takimi naravnimi, učijo se bontona, pozdravljanja, reda... super je res in to dela po svoji iniciativi. Jaz sem res ful navdušena. Ena kolegica je ravno letos odprla prvi oddelek Valdorfskega vrtca pri nas v Ce in sem tudi že razmišljala v tej smeri, kako je fajn, no in včeraj na roditeljskem sem bila presenečena...
Mala princeska - tale plenični izpuščaj bi ti pa jaz bolj priporočala kak Bepanten. Se mi zdi, da Bubchen zadevo še bolj "zabetonira"?! Pa kar se urina tiče - ni treba ravno tono mila...sej je to baje sterilna zadeva pa to...

Po moje drugje velik več svinjarije primejo..