IZVIRNO SPOROČILO: mk8
Sem se dans z vzgojiteljico pogovarjala o tej njeni slavni dudi, pa je rekla da tok naglas začne kričat "duda, dudica" in če jo ne dobi, zažene histerijo. Še med kosilom jo mora met baje zraven na mizi. Za crknt no, pa tok sm mislila, da bo fajn, ker jo je imela sam za spanje.
Mogoče te potolažim...V našem vrtcu so po 2 mesecih dali domov vse flaške, dude, ninice. Sem rekla našmu, če so zmogli v vrtcu, bi brez dude zmogli tudi doma. Itak da nisva zmogla in ima tako dudo samo doma. Kao za spat, ampak zdaj itak že ve, kje je duda spravljena, in jo gre v spalnico iskat.
Mi je bilo pa smešno, ko je šel Srečko v novo skupino in so bile mamice zaskrbljene, da naš pa ima dudo za spat, naš pa krade dudo drugim....., vzgojiteljice bodo to vse poštimale in kmalu boš dudo našla v omarici.
IZVIRNO SPOROČILO: mk8
Sam malce majo pa mal, al se sam men tko zdi?
Za Srečka tudi pravijo v vrtcu, da "vse" poje. Pa je doma kar lačen. Se mi zdi, da se morajo na začetku otročki navadit tudi na vrtčevski urnik hranjenja in je bil Srečko popoldne kar nenasiten. Zdaj se stvari normalizirajo in ima popoldne samo še en obrok gh in flaško pred spanjem (včasih spije, največkrat pa samo 50 - 100 ml).
Manna - sama v Kolosej. Prav čuden občutek je to. Mame naročijo kavo, potem je pa nimajo časa spit, ampak letajo za otročki. Ti pa sama za mizo in počasi srkaš kavo. In gledaš kje je tvoje dete. Aja, danes ga ni...
MK ==> MV naj vam poroka uspe. Če boš tako lepa kot prejšnjo sredo bo čisto ok. A ti za vsak slučaj pripeljemo kakšnega rezervnega ženina. Saj veš, če tvoj zamudi, da poroka ne bo šla v nič

Dež pa pomeni denar...Sam kaj, ko boš pol morala plačevat več vrtca