03.10.2010, 12:58
1369
Mah, kupovala sem jih malo tu, malo tam, pa se kar nabere. Ampak ko je ostalo ovitkov za eno 10kg škatlo od jabolk, sem bila pa kar malo presenečena in sem pač seštela. Strošek pa niti ni bil velik, ene 100 eur (verzija za našga
), za RR pa ene 20 eur več. Mogoče 30. Mala princeska - lepo se zdravite. Evo pa ti ni treba na bolniško
. Sam, če bi bil še keš, a n? Drugače pa možu tudi pusti, naj kdaj skuha. Jaz imam ravno danes napad slabe vesti. Ko sem bila na porodniški, sem kuhala 6 dni na teden, v nedeljo je bil na vrsti naš. V bistvu že kar dolgo kuha ob nedeljah, še od pred-Srečkovih časov. No, zdaj je med tednom prvi doma on in skuha, ampak čez vikend sem pa še kar navajena, da kuha spet - ON
. Sem mu pa oprala solato, pa krompir bom nalupila. Meso pa ostane zanj, bo boljše

...sam pomoje bi mogla še frizerja zamenat ,da ji bo tako spremembo naredu...
...
...ja se mogla za svojo hči potegnt ...
) in je bil na infuziji skoooz do petka...bilo je grooozno.Bruhal mi je še enkrat v bolnici v sredo opoldne, potem se je HB nehalo...ni se pa dotaknil hrane in pijače do tega ponedeljka...vmes je dobil še visoko vročino, ko svašla domov pa še vnetje ušes, tako da sva še zdaj na antibiotiku, kontrolo imava šele v torek, vročine nima več... Ja, pa v sredo ponoči v bolnici sem začela še jaz bruhat, tako da so me sestre domov nagnale in je mogo mož prit not, ker sem bla jaz čist hin... bilo je grozno res...Jaka je bil tako bogi, sploh ni mogel sedet, samo ležal je in žalostno gledal, ni se nasmejal, nič...meni je blo za znoret, ko sem šla domov pod tuš sem se samo jokala...
, danes je zelem šmrku vn prteku iz noska in skoz bi bla v naročju, čist je mirna