IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
mini-uzakaj kuhaš za vaju in celija posebej,pa še različne sestavine uporabljaš...
1. zato k celi ne mara riža (potem bi zravn nardila krompir)
2. ker mi je ful dobr dve različni stvari kuhat
3. ker mam cajt
4. ker se mi da
5. ker dostikrat jeva kej "bolj nezdravega"-rečmo krompir in meso in pride tud bol suho in raj vidm da dobi kšne vitaminčke
6. zihr se še kej najde sam se v tem trenutku ne spomnim
drgač pa je vso hrano..ne kompliciram k mu posebi kuham
ka majo pa vaši malčki radi..
marcel ma rad: zelenjavna juhica na 1003 načine, sir, kajmak in namazi, tekoči jogurt
meso pa krompir mu ne dam tko skp-razn če nardim pire pa še to dam kšno zelenjavco zravn, makarončke s tunino omako je mel rad pa je nazadne 2x štrajkal, rad ma tud kolerabno omakco
je pa zanč tu mal pečenga kostanja pojedu
aja ma pa tu on zadne čase neki naval hranjenja..skos je AM A..kr gre k stolčku za hranjenje in roke gor steguje in govori am a..smešn je
ja pa tud bi rada iskoristla da mu dajem zelenjavo k vem da čez kšno leto al pa dve se bo pomoje zmrdovau na njo..
sadje ne mara neki zlooo, razen jabuka..pa banano če ma pretlačeno drgač je to bljaki za držat..
sm zanč hotla kupt kaki-sam kokr ga poznam ga ne bo hotu samo je biu tok zreu da se mi je na poti na blagajno popeštau in pol grem po novga in se mi je isto speštau v avtu in sm ga sam vrgla..