Ne še, ampak imam pa nekaj oblačil, ki jih je Srečko podedoval od svojega bratrančka.Meni se zdijo fina. Še vedno lepa (razlike med njima je 3 leta), nič raztegnjena, pa barve so lepe ostale. Moram pa povedati, da je to znamko ful spljuvala moja kolegica, ki pravi, da gre raje v HM ali Mano (ima otročke starejše od 4 let).
Jaz zaenkrat v to trgovino v plavo laguno hodim samo zijala past in mogoče kaj kupim ko bodo razprodaje. Cene za majčke oz. hlače/spodnji del trenirkice so 12 - 15 eur, kar je nad mojim proračunom (10 eur).
Moram pa še povedat o današnjem obisku Hoferja.
Naš je na hitrco zamenjal izmeno na šihtu (neke težave sodelavca) in je danes/jutri popoldne. Izkoristim priliko in zjutraj letim na Vrhniko v Hofer po dežno oblačilce. Ljudi tam se je kar trlo. In NIMAJO DEŽNIH OBLAČILC v tako majhnih številkah, da bi bila prav Srečku. Sem bila takoooo jezna. Predvsem sama nase, ker sem SPET podlegla njihovi reklami, čeprav že 100 let nisem tam kupila nič drugega pametnega kot čokolade.
A ima pa katera kaj izkušenj z lego kockami v Šparu? Sestra mi je zbrala 40 nalepk, ampak pravi, da zaloge kopnijo. Pa prav na kozlanje mi gre, ko samo pomislim, da bi poklicala v trgovino, ker zmeraj nekaj mutijo in me prepričajo, da grem v trgovino, potem pa artiklov NIMAJO.
Raje ne omenim, za Petrolove nalepke smo hoteli kupit ruzak, pa smo se morali postaviti v vrsto. Smo na 147. mestu. Pa dobro, Petrol je vsaj v naši vasi in nisem izgubljala časa.
ZAKAJ, ZAKAJ to počnem, ko pa mi niti slučajno ni treba letat za temi stvarmi. Čist komot plačam normalno ceno, grem kupit takrat ko sama želim in kupim v redu stvar. Joooj, sem mislila, da se mi je jeza čez dan že razkadila, pa bo očitno treba prespat
Aja,
Princeska - ti si zadnjič rekla, da ti je všeč ena trenirka v Hoferju. A si jo šla iskat? Ker jaz sem zase kupila eno samo trenirko, iz katere so po prvem pranju nastale 3/4 hlače...Tu dam pa svoji kolegici prav. Raje v Mano kot v Hofer.