IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Uau nikjer nobene...aja mini uvaja,mk8 preganja dežne oblake,princeska lika,tečka je na kofiju,manna je že z eno nogo napoti po manco...
Bila v lidlu kupila tastarmu pižamo,pa tamaumu dva kompleta spodnjega perila...pa celo točna sem bila...
Ja, Tečka si je res privoščila en kofe. Počasi in v tišini. In poleg prebirala reklame, verjetno enake kot
MK
Bila sem zmatrana že ob 9h zjutraj, ko sem ene 200x ponovila, da je treba risat po papirju, tamau se mi je pa režau.
Sva pa ujela ravno pravi čas, 20 min, ko ni padal dež, da sva se šla prezračit ven. Potem pa hitro notri. Včasih se je Srečku še dalo dopovedat, da pada dež in da smo pod marelo/na terasici, zdaj ga pa dežne kaplje sploh ne motijo več in bi bil kar na dežju...
A danes je bilo v Lidlu spodnje perilo? Sem videla v reklami, dlje nismo prišli
Antibiotiki so pa kar problem za pojest, pa tudi sicer se kar malo smilim sama sebi, s čim vse "zalivamo" Srečka:
- AB
- kapljice za ušesa (malo morgen, da bo gospodič držal 2 min! glavo postrani)
- spiramo in sesamo nos
- dajem bio gaio in še smrekove vršičke preventivno
Manjkajo samo še svečke za rit in bi zapolnili vse telesne odprtine
Manna - sem mislila nate včeraj zvečer pred spanjem. Da ti ni nobena odgovorila glede skupnega spanja in selitve M. v njeno sobo. Jaz ti lahko rečem samo, da bo pri nas enak problem. In izkušnje kolegic mi pravijo, da:
- ali hodi nekdo spat k otročku sredi noči
- ali pa otroček kmalu "najde" pot v spalnico in sam pride k staršema
Meni je žal samo, da Srečkova soba ni tik ob najini in bi bila pot kratka. Šele zdaj mi je "kapnilo", da nove hiše niso prijazne otročkom - ob starševski spalnici mora biti a) kopalnica ali b) garderoba, po možnosti s posebno omaro za čevlje, še najbolje pa c) skozi garderobo prehod v koopalnico staršev, otročki pa so spravljeni nekje drugje.
To sredo grem v Lj, ker grem v službo narest nekaj nujnega, potem bom pa menda le imela čas za šoping. Ampak do 11h verjetno še ne bi mogla priti v Koloseja. Naš si je vzel pa kar dopust, bog ne daj en dan bolniške...le kaj si bodo mislili sodelavci o njem

Mislim, da bo pri nas še krega na to temo. Je pa tako, da ima naš vso podporo MOJEGA šefa, ki tudi NIKOLI ne gre na bolniško za svoje otroke. V tem primeru je res najbolje biti javni uslužbenec.