IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Buska, ja škoda no.
Upam, da je res ta ena celica zmagovalna. Pa si res imela same šoke danes. Navijam za torek, da pride do ET,...in nato do lepega zaključka.
Me pa še nekaj zanima. A Reš še predpisuje Prometrium? Ker meni ni napisal nobeega recepta, a ga moram v sredo na UZ spomnit? Da vem še kako zorganizirat, da se ga gre v Italijo iskat.
Drugače pa se že 2 dni bodem s težavami okoli špik. Kot da bi bla 1. v postopku, a po 2 letih res že vse pozabiš
Včeraj sem zdrobila ampulo vode in se porezala. Pa na levo stran se ne morem špiknit, sploh nočle it tekočina notri. Sem se včeraj na 3 mestih špiknila, potem zamenjala iglo in šele v 4 sem se potem špiknila na desno stran. Danes pa spet isto. Sem se špiknila 3x v levo stran, ko je končno uspelo. Sploh mi noče notri steč tekočina, kar en pritisk nastane.
Drugače pa že čutim špikanje, ka hitro se mi zdi, glede na to, da je šele 5 dan ciklusa. Res komaj čakam sredo in 1.UZ, da vidim kako sem reagirala na vse skupaj.
Pa ostale, kako kaj pri vas?
za Prometrium ne rabis recepta, pojdi v ITA in si ga kupi. Prometrium 200mg => skatlica stane 5,40
ma, ja ... tudi mi2 sva ze decembra v 1. postopku dozivela sok, ker po 23 dneh spikanja nisem reagiala in NI bilo celic ... v 2. sem odlicno reagirala na Menopur 7 foliklov, 6 celic, 1 oplojena ....
kar se tvojega spikanja tice, ne menjaj mesta spikanja, ker bi mogla naceloma vsakic zamenjat iglo ... ce ti gre leva zelo slabo, si probaj z levo naciljat in ko imas pikico noter, potem z desno pritisni, da tekocina stece
ce pa si vodo zdrobila, se ne sekiraj, saj jo imas dovolj ... proti koncu spiknaja bos ze spet prava mojstrica