writing-img

RE: dajete kapljice d3?

clock-img

09.07.2010, 21:09

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

če ti tako praviš madam...

clock-img

09.07.2010, 21:13

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Oprosti posh tale izjava pa je res adijo pamet!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oprosti eva1, ampak to ni MOJA izjava, to je statistika.

clock-img

09.07.2010, 21:25

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: posh

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Oprosti posh tale izjava pa je res adijo pamet!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oprosti eva1, ampak to ni MOJA izjava, to je statistika.

V SLO? Kje pa je napisana tale statistika, bi jo res rada prebrala

clock-img

09.07.2010, 22:02

clock-img

posh

pencil-img

1282

Glej eva1, to sem jaz brala že izpred nekaj let, pogooglaj sama, primerjaj številke, pa boš videla. Če se seštejejo vse nepravilne diagnoze, zastrupitve z zdravili, umrli na op mizah, se pride do grozljivih številk, ki so v resnici še višje. Ja vem, grozljivo spoznanje.

clock-img

09.07.2010, 22:04

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Glej eva1, to sem jaz brala že izpred nekaj let, pogooglaj sama, primerjaj številke, pa boš videla. Če se seštejejo vse nepravilne diagnoze, zastrupitve z zdravili, umrli na op mizah, se pride do grozljivih številk, ki so v resnici še višje. Ja vem, grozljivo spoznanje.

Mogoče res, ampak ne v SLO...

clock-img

09.07.2010, 22:08

clock-img

posh

pencil-img

1282

Zakaj pa ne v SLO?

clock-img

09.07.2010, 22:33

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Zakaj pa ne v SLO?

V to pa resnično dvomim, ker dokaj dobro poznam razmere v zdravstvu in dvomim, da tok ljudi umre kot v prometnih...

clock-img

10.07.2010, 13:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Eh, večno kreganje okoli teh kapljic... Jaz sem jih dajala, ker škodijo ziher ne. Pa tudi učinki se ne pokažejo takoj, ampak šele čez leta... Pa sej to sploh ni važno. Vsak P jih predpiše torej že nekaj mora bit na tem. Res pa je, da naša P ni dajala velikega poudarka na njih. Ko sem rekla, da ima mlajša krče po njih, je rekla, da naj jih nekaj časa ne dajem. Pa jih nisem in sem spet začela čez nekaj tednov.

clock-img

11.07.2010, 12:17

clock-img

Anonimen

no mi pa naši dajemo že od ponedeljka te kapljice pa se mi zdi, da nima nekih krčov...sicer je pa rekla naša pediatrinja, da če bo slučajno mela krče po teh kapljicah, da jih bo zamenjala...ampak mislm, da sile take ne bo...bomo vidli user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem