glede streptokoka nimam pojma, v kolkem času se pojavi

pa sej pri nas se zdravstvo očitno o nobeni stvari ne more zmenit al kaj
a praviš, da kak mesec... ja, ok, bomo potrpel

čeprav ni tok slabo, A je čist kontra dojenček kot je bila I, mogoče se kasneje kaj spremeni, upam, da ne kej bistveno

čist fajn sam spi v zibki, ona ni, pa lah ga dam na pol spečega not in sam zaspi, pri njej ni bilo šans, zna se malenkost zamotit in opazovat okolico, brez da je pri meni v naročju, pri njej je bilo samo tuljenje, sam da sem jo odložila nekam... čist sta kontra

pa ona nikol v življenju, niti kot novorojenček, ni spala dlje kot do pol devetih, pa še to samo kak mesec nazaj, ko čez dan ni spala. drugače vedno do šestih, pol sedmih auf, pa tut ob štirih, petih... ta dremel pa se zbudi okoli devetih, desetih

pa še to bi spal naprej, sam pojedel in spat, če ga ne bi jaz ven zbezala in previjat pa umivat šla
ponoči se sam zbudi, ob treh se doji, pa potem ob ene šestih, ko I vstane, malo potegne in naprej spi... dons ga je I zbudila ob zanj verjetno nečloveški uri - 8:30
sam res, mam oslička

dojenje je fajn steklo, ja. pa ful manj boleče kot v prvo, brez regad in vsega podobnega sranja
sonček, ti pa si zgodna

bom dala slikco, sam da kabel za fotoaparat najdem

mi imamo pa še vedno totalno meglo tukaj

ta vaš vrtec se mi pa ful prijazen zdi

I kašlja, ja. zadnjič ponoči je ful, ampak je pri tem ostalo. zdaj pa se je umirilo.