metode pazi se ne grem, ker metoda pazi mi zdej na tleh leži in se smeje na vsa usta
Meta al Manca? Al obe po tej metodi narejeni?
najki, nisi edina s takimi problemi pri hormonskih tabletah. Jaz jih sicer nisem jemala (samo PKK se je zgodilo, pa so bile to iste tablete, kot jih druge skoz jemlejo, samo da sem vzela 2 hkrati - pa mi je bilo slabo za ****! Vsakič!)
Pa saj otroci so fajn, pa tudi z leti smo vedno manj plodni

.
dejte mi povedat ste opazile spremembo pri obnasanju pri vasih po cokoladi
Pri mojih ne, samo imata onidve navadno sami mero - tudi če jima daš več čokolade, se dostikrat zgodi, da ne pojesta vse. Pa ne dobita je vsak dan. Ker itak veliko pečem, pa mamo kar te sladkarije, te pa itak niso problem (recimo danes je grozdna pita: not je skor kila grozdja, manj kot 200 g moke, samo 50 g rjavega sladkorja, ki je itak manj sladek, pa vsega skup niti 90 g masla ne, ostalo so itak zdrave stvari (začimbe, limonin sok, ipd...)) Tako da jaz se poizkušam izogibat preveč "koncentiranim" sladkarijam (z vliko cukra in maščobe), pa rajši kake sadne delam.
Kaj pa če bi doma spekla kake piškote, magari s kakavom, da bojo čokoladni, pa mu to namesto čokolade deva tvoj dragi. Ker tole divjanje res ni fajn - se spomnim, ko je ena od januarčic - mislim, da
niia pisala, kako je na dopustu videla to pri otrocih na plaži: eni so jedli sadje in tako in bili čisto ok, drugi pa čokolado in bonbone in so non stop noreli ali pa težili za te stvari. Meni se zdi, da kadar je otrok v takem občutku, mu ni ravno fajn... ne more se kontrolirat, pa vse ga čisto razburi... Škoda, če je tak enostaven razlog... Kaj pa mož vidi povezavo ali je premalo z njim, da bi lahko sam pogruntal? Zmenita se, da ga opazujeta, pa naj mu da, pa prav gleda, a je kaka razlika (moški se morajo navadno sami prepričat, da mamo prav

).