Jancci- kdaj pa greš do Plohe?
Včeraj.
U tole, jancci, je pa lepo prebrat. Težki dnevi so az mano. Odvajam se od rr. Mi supeva,a ?
Ma to odvajanje smo že vsi skos dal, pa je brezveze.. zgleda je sam Uli ratal, no sam je pa v FB not padla tko da isto sranje!

Pomoje tebe neki druzga matra... ti kar korajžno naprej!!
Q: Uporabljajo vaši malčki že zobno pasto? Katero? Imate za v banjo kakšne zanimive igrače? Kje ste kupile tiste flumastre, ki gredo "dol" iz rok, oblačil?
M ima zobno pasto colgate (zeleno) od 0 do 6 let. Ima kao manj flora. Najprej jo je ven pljuvala, zdej ji je pa že ql. Jo hoče met, pa ji jo dam mici pici malo, ker se mi zdi, da ji paše da ima "sveža" usta.

Sem ji pa kupla v lekarni neko pomarančno ji pa ni všeč. V banji ima račko (termometer) + 2 plastična lončka in potem ona to vodo preliva sem ter tja, iz enega v drugega, pa čez rob (ima malo banjico v tušu) pa vsepovsod okol in jo komot pol ure pustim samo s sabo. Tiste barvice, ki gredo dol z oblačil je pa me nena kolegica prnesla, pa nimam pojma kje jih je kupla. So pa v obliki psov, pralni markerji, nestrupeni od firme crayon factory. Gre pa res lepo dol iz mize, kavča, oblačil, rok...
Niia in Ronja

za O, R in L!!!!!
Hijacinta po moje bomo vse štiri na kupu rodile
A grem lohk jest tut kar z vami? Bi tokrat mal prej to zrihtala... čeprav moram rečt, da se skos bolje počutim in mi kar ni za it, ker me je pošteno strah. Še prvega nisem čist pozabila.

Sem šla pa včeraj k zobarju zamenjat zadnjo črno plombo za belo

in me je tam asistentka prepričevala, da ne moreš 21 ur rojevat (tok kot sem jaz) da to itak nihče nebi zdržal. Glede na to, da sem mogla met odprta usta in cel kup nekih aparatov notri sem se bolj težko zagovarjala, ampak tamau mi je pa kar salte po trebuhu delal. Je čutil, da sem cela živčna ob takih komentarjih.
Včeraj je šel moj na fitnes, pa je vzel M sabo, ker imajo tam organizirano brezplačno varstvo za otroke medtem ko starši telovadijo. In seveda pridem jest po zobarju tja pogledat, ona se je igrala, ko da bi bila doma. Jest sem se seveda skrila in jo tam gledala kako urco, moj je 1x vmes prišel pogledat, pa pa je samo zapela očiiiiiiii. Pa se je lepo naprej igrala. Na koncu sem šla tja, me sploh ni kaj dost porajtala, mal se mi je nasmejala in rekla mamiiiiiii in se naprej igrala. Ko je bilo treba it je lepo pospravila igračke, pomahala, poslala lubčka in smo šli. Res je carica!